{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '7' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Deva - Locuri de munca Deva

Trecând peste impactul pe care l-au avut restructurarile economice din ultimele decenii, la nivel national, dar si judetean, judetul Hunedoara, împreuna cu resedinta Deva, ramân cu un profil industrial evident. Acest profil este determinat de ponderea semnificativa pe care pionii economici din industria prelucratoare o au în generarea cifrei de afaceri si a numarului de locuri de munca.

Angajatorii din acest sector au astfel, sute de oferte de locuri de munca în Deva, în mod constant.

Printre cele mai reprezentative industrii care ofera si cele mai multe locuri de munca în Deva si în tot judetul, se numara: industria componentelor pentru automobile, tehnologia informatiilor si comunicatii, industria textila si industria agro-alimentara.

Orasul Deva, este unul dintre principalii 13 poli de dezvoltare la nivelul tarii, iar dezvoltarea economiei locale si coagularea unei zone urbale functionale, va asigura în viitor o oferta foarte atractiva de locuri de munca în Deva, dar si alte oportunitati de educatie si servicii.

Cei care sunt în cautarea unei oferte de munca în Deva, au asadar o perspectiva stralucita.

Cei mai mari angajatori din Deva - Locuri de munca Deva

Cei mai mari angajatori din Deja activeaza în industrie si servicii. La nivelul judetului, în topul celor mai mari companii care ofera sute de locuri de munca hunedorenilor, se afla o companie  care produce cablaje auto pentru marii constructori de masini din întreaga lume, Complexul Energetic Hunedoara si o companie de securitate.

Despre Deva - Locuri de munca Deva

Orasul Deva este resedinta judetului Hunedoara si un important centru industrial al tarii, având o populatie de 56.647 de locuitori.