{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '9' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Drobeta Turnu Severin - Locuri de munca Drobeta Turnu-Severin

Piata muncii în orasul Drobeta Turnu Severin a cunoscut de-alungul timpului, suisuri si coborâsuri. Nici în prezent nu putem spune ca orasul ofera suficiente locuri de munca, si din pacate, judetul se afla pe unul dintre locurile fruntase în ceea ce priveste rata somajului.
Cei care au calificarile si experienta cautata de angajatori însa, îsi vor gasi cu usurinta un loc de munca potrivit.

Unul dintre impedimentele pe care angajatorii din Drobeta Turnu Severin le întâlnesc, sunt competentele slab dezvoltate ale candidatilor si capacitate slaba de adaptare la sarcini de munca noi.

Totodata, nivelul scazut al investitiilor la nivelul judetului si orasului, a împiedicat aparitia de noi locuri de munca în Drobeta Turnu Severin.

Angajatorii însa, se afla în permanenta cautare de personal în sectoare economice diferite; acestia sunt dispusi sa ofere locuri de munca pentru persoane cu grade diferite de calificare si experienta.

O alta caracteristica a pietii muncii în Drobeta turnu Severin este  concentrarea locurilor de munca vacante în comunitatile urbane si mai ales în zona municipiului resedinta de judet si lipsa posibilitatilor de accesare a acestora (locuinta, transport) de catre persoanele din mediul rural.

Cei mai mari angajatori din Drobeta Turnu Severin - Locuri de munca Drobeta Turnu-Severin

Cei mai importanti angajatori din Drobeta Turnu Severin activeaza si ofera locuri de munca în domenii precum: constructii, industrie sau servicii, asadar, cei aflati în cautarea unui job în Drobeta Turnu Severin, vor gasi anunturi cu astfel de locuri de munca disponibile constant.

Printre cei mai mari angajatori din Drobeta Turnu Severin, se numara: Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare (RAAN), Alpha Construct Sistem si Hidroserv Portile de Fier – acestea sunt companiile ce domina piata muncii din judetul Mehedinti.

Despre Drobeta Turnu Severin - Locuri de munca Drobeta Turnu-Severin

Drobeta Turnu Severin este centrul administrativ al judetului Mehedinti, cu o populatie de 86.475 locuitori.