{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '2' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Focsani - Locuri de munca Focșani

La o analiza atenta asupra pietei muncii din Focsani, se poate observa o scadere a populatiei active, cu precadere în cazul populatiei ocupate cauzele fiind diverse: de la plecarile în tari straine, pâna la valoarea scazuta a investitiilor straine.

Una dintre mai mari ponderi în structura VAB o are industria (energetica, electrica si termica, gaze si apa), urmata de comert si servicii. Economia judetului era caracterizata de preponderenta firmelor în sectorul de servicii si constructii.

Industria prelucratoare detine ponderea în privinta cifrei de afaceri si a numarului de angajati în raport cu celelalte activitati industriale.

Profilul dominant al cererii de forta de munca, este dat de urmatoarele domenii, în care numarul de locuri de munca în Focsani, este tot mai mare: mecanica, industrie textila, comert, constructii,  turism si alimentatie, economic, electric

Cele mai multe locuri de munca în Focsani - Locuri de munca Focșani

În ceea ce privesc locurile de munca în Focsani, cele mai multe angajari se fac în domeniul  confectiilor (industrie cu traditie), industria alimentara, dar si sectorul industriei metalice si a produselor din metal, servicii si constructii.

Municipiul Focsani este un reper important pentru industria textila, aceasta concentrând o mare parte a fortei de munca existente.

Cei mai mari angajatori din Focsani - Locuri de munca Focșani

Cei  mai mari angajatori la nivelul orasului se gasesc în servicii, administratie publica, învatamânt, sanatate si industrie.

Acestia posteaza adesea oferte de munca în Focsani pentru diverse stadii si experiente.

Despre Focsani - Locuri de munca Focșani

Municipiul Focsani este resedinta judetului Vrancea, având o populatie de 73.868 locuitori. Orasul Focsani este pricipalul centru economic si social al judetului, cu importante functiuni tertiare (administrative, politice, culturale etc.), dar si industriale.