{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '44' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Galati - Locuri de munca Galați

Cele mai multe locuri de munca vacante în orasul Galati sunt regasite în sectorul de servicii industrie si comert. Majoritatea locurilor de munca vacante sunt generate de întreprinderile mici, însa si cele mari au un rol important în cresterea numarului de oferte de munca în Galati.

Rata somajului a cunoscut în ultima perioada, o usoara scadere la nivelul orasului, lucru benefic pentru aceia care îsi doreau un loc de munca în Galati.

Se asteapta ca în anii ce urmeaza, investitorii sa îsi îndrepte privirile spre acest oras cu potential, creând noi locuri de munca în Galati.

Totusi, în momentul de fata, piata muncii nu este una înfloritoare în Galati. Afectat si el de caderea economica, Galatiul a fost lovit de un puternic dezechilibru în raportul dintre numarul de angajati din domeniul industriei si numarul salariatilor din administratie.

Cei care îsi doresc un loc de munca pentru a le aduce un venit lunar au sansa sa aplice la joburile vacante puse la bataie de angajatori.

Un pion principal pe piata locurilor de munca din Galati, care scot la bataie anual oferte de locuri de munca în Galati, este  una dintre cele mai performante companii ale Galatiului, si anume Santierul Naval Damen.

Santierul din Galati a înregistrat o crestere a numarului de personal în ultimii ani si nu are de gând sa se opreasca. Din contra, conducerea doreste sa faca noi angajari în Galati, si sa „atraga talente” de la Facultatile de Arhitectura Navala si, respectiv, Mecanica ale Universitatii „Dunarea de Jos”.

Despre Galati - Locuri de munca Galați

Orasul Galati este resedinta si în acelasi timp cel mai mare oras al judetului cu acelasi nume. Conform ultimelor estimari oficiale, populatia orasului este de  231.204 locuitori, fiind al 7-lea oras din tara dupa numarul de locuitori.  Viata economica a orasului este dezvoltata în jurul Santierului Naval, Portului Fluvial, în jurul Combinatului Siderurgic Arcelor-Mittal si a Portului Mineralier.