{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '2' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Giurgiu - Locuri de munca Giurgiu

Judetul Giurgiu se situeaza la coada clasamentelor nationale atunci când vine vorba de indicatori economici, alaturi de Teleorman, Botosani sau Vaslui.

Desi din punct de vedere al pozitionarii - lânga Dunare, acesta ar putea avea un avantaj enorm, (sa nu mai mentionam de apropierea fata de Bucuresti), Giurgiu  nu a reusit sa atraga foarte multi investitori care sa ofere locuri de munca giurgiuvenilor.

Totusi, unul dintre plusurile judetului în ceea ce priveste piata muncii si implicit, oferta de locuri de munca în Giurgiu, sunt terenurile agricole fertile si drumul ce desparte portul dunarean de Bucuresti,

Judetul Giurgiu se afla într-o regiune preponderant agricola, iar statisticile arata ca un procent mare din populatie este activa în agricultura.

În ceea ce priveste dinamica fortei de munca, Giurgiu înregistreaza o evolutie scazuta.

Cele mai multe locuri de munca în Giurgiu sunt generate de sectorul servicii, urmat de sectorul industrie. Un numar mare de locuri de munca în Giurgiu sunt generate muncitori necalificati si muncitori calificati.

Mentionam de asemenea ca în ofertele de locuri de munca, cererea pentru angajati cu nivel de educatie ridicat este semnificativa.

La recrutare angajatorii acorda importanta deosebita competentelor practice, mai presus de cele teoretice.

Un pilon important din care pot rasari multe oferte de locuri de munca în Giurgiu este

exploatarea avantajului de a intersecta o  retea complexa de transport, constituita din drumuri nationale si internationale.

Investitiile în infrastructura de transport rutier, naval, aerian si feroviar constituie premise fundamentale pentru fructificarea statutului de judet de tranzit în sudul României, care poate atrage investitori important si va porni crearea de noi locuri de munca în Giurgiu.

Cei mai mari angajatori din Giurgiu - Locuri de munca Giurgiu

Principalii angajatori în judetul Giurgiu, activeaza în sectoarele: servicii de protectie si paza; sanatate; transport, logistica si naval; constructii de nave si structuri plutitoare, depozitare si activitati auxiliare pentru transport.

Despre Giurgiu - Locuri de munca Giurgiu

Municipiul Giurgiu este resedinta judetului cu acelasi nume si un important port fluvial si punct de frontiera cu Bulgaria. Are o populatie de  54.655 de locuitori.