{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '0' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Miercurea Ciuc - Locuri de munca Miercurea Ciuc

Piata muncii în Miercurea Ciuc se caracterizeaza printr-o scadere a populatiei active si mai ales a populatiei ocupate (în mod deosebit în mediul rural si în cazul femeilor). Cele mai multe locuri de munca în Miercurea Ciuc sa gasesc în domeniile: comert, servicii, industrie, constructii si agricultura.

Exista si oferte de locuri de munca în Miercurea Ciuc în sectorul tranzactiilor imobiliare.

Cele mai însemnate investitii la nivel judetean, au fost îndreptate înspre industria prelucratoare.

Pentru cei care îsi doresc un loc de munca în Miercurea Ciuc, angajatorii pun la dispozitie zeci de oferte de locuri de munca în domenii diverse. Mai specific, exista constant locuri de munca în

industrie textila si pielarie, constructii, comert, mecanica, turism, industrie alimentara, silvicultura, agricultura,  electromecanica, electronica automatizari, etc.

Pentru un loc de munca în Miercurea Ciuc, nu trebuie neaparat sa ai studii superioare. În industrie, angajatorii cauta în principal muncitori calificati în diferite ramuri precum: electricieni, lacatusi, etc.

Pentru unele locuri de munca însa, este necesar un personal specializat în cadrul unei ramuri cum ar fi de exemplu, dulgher.

Cei mai mari angajatori din Miercurea Ciuc - Locuri de munca Miercurea Ciuc

Topul marilor angajatori din Miercurea Ciuc este completat de firme de renume cu domenii de activitate precum: industria alimentara si a bauturilor, industria apelor minerale, industria confectiilor textile si încaltamintei, constructii metalice, industria mobila, tiparituri.

Despre Miercurea Ciuc - Locuri de munca Miercurea Ciuc

Miercurea Ciuc este resedinta judetului Harghita având o populatie de 37.980 locuitori.