{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '22' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Piatra Neamt - Locuri de munca Piatra Neamț

Piata muncii în Piatra Neamt nu este printre cele mai înfloritoare din tara însa, oferta locurilor de munca este din ce în ce mai bogata cu fiecare an. Cresterea ofertei pe piata muncii este vizibila în toate cele trei orase mari din judet, însa pe primul loc se afla Piatra Neamt.

Exista diverse domenii în care nemtenii îsi pot gasi un loc de munca; chiar si pentru persoanele cu studii superioare exista mai multe oportunitati ca de obicei.

Cele mai multe locuri de munca în Piatra Neamt se gasesc din domeniul serviciilor si constructiilor. În acelasi timp, si alte zone ale economiei locale sunt pe drumul cel bun. De exemplu, confectionerii sau lucratorii comerciali sunt mereu cautati pe piata muncii din Piatra Neamt,

Desi orasul are mult potential, un minus pe piata muncii îl reprezinta lipsa investitiilor. Acest fapt se explica prin lipsa infrastructurii de transport dar si prin alte problemele de ordin demografic.

În plus, în ultimii ani, mii de tineri din Neamt cu pregatire medie si peste medie, s-au stabilit în strainatate, motiv pentru care multi angajatori se confrunta cu greutati în gasirea candidatilor cu experienta în domeniile solicitate.

Pozitia geografica, caracteristicile demografice si dependenta de anumite industrii tin zona în subdezvoltare.

Cei mai mari angajatori din Piatra Neamt - Locuri de munca Piatra Neamț

Cei mai mari angajatori care pun la bataie sute de locuri de munca în Piatra Neamt sunt în domeniul serviciilor,comertului, productiei de fibre sintetice sau fabrica de îngrasaminte chimice.

De asemenea, exista multi angajati în Piatra Neamt si în domeniul pazei si constructii.

Despre Piatra Neamt - Locuri de munca Piatra Neamț

Municipiul Piatra Neamt este resedinta judetului Neamt având o populatie de 77.393  de locuitori si fiind un important centru industrial regional.