{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '47' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Pitesti - Locuri de munca Pitești

Rata somajului cunoaste în orasul Pitesti un procent destul de mare, fata de alte orase cu acelasi numar de locuitori. Desi numarul somerilor este mare, paradoxal si numarul locurilor de munca din Pitesti, dar si din judet sunt destul de însemnate.

Majoritatea ofertelor de munca din Arges se regasesc în Pitesti, iar angajatorii cauta personal doritor pentru un loc de munca.

Unul dintre cel mai mari angajatori cu diverse locuri de munca disponibile, este firma Francesca Industries, care are clienti importanti precum HM, Zara sau Ikea.

Un alt angajator important ce ofera locuri de munca în Pitesti este firma productoare de cablaje Leoni.

La nivelul judetului Arges, cel mai mare angajator este compania Automobile Dacia, a carei activitate depinde o mare parte din economia judetului.

Firma posteaza des oferte cu locuri de munca iar vânzarile de automobile Dacia genereaza contant formarea unei piete a muncii dominanta. Si salariile sunt destul de atragatoare aici.

Un pion important în pregatirea viitorilor angajati si a specialistilor competenti pe piata muncii în Pitesti, este Universitatea din Pitesti.

Rolul universitatii este de a dezvolta permanent activitati pentru formarea de specialisti capabili sa ocupe un loc pe piata muncii atât în România cât si în strainatate.

La nivelul judetului Arges, cele mai multe oferte de locuri de munca se regasesc în industrie si constructii sau în servicii.

Despre Pitesti - Locuri de munca Pitești

Pitesti este resedinta si cel mai mare oras al judetului Arges.

Pitesti este unul dintre cele mai industrializate orase ale tarii, fiind centrul industriei de autoturisme din România. Are o populatie de 197.522 de locuitori.