{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '29' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Ploiesti - Locuri de munca Ploiești

Tinerii si proaspeti absolventii de studii superioare aflati în cautarea unui loc de munca în Ploiesti, îsi pot gasi joburi în urmatoarele domenii: IT, client service, financiar-bancar, vânzari, telecomunicatii, inginerie, marketing si PR, resurse umane, logistica, productie, administrativ, transporturi, asigurari, dar si altele.

Angajatorii din Ploiesti pun la dispozitie joburi atât pentru persoane care au studii mediii, cât si pentru cei care au calificari profesionale superioare si experienta îndelungata.

Bursa de toamna a locurilor de munca în Ploiesti, organizata annual de A.J.O.F.M. Prahova, ofera candidatilor oportunitati mari de angajare. 

Aceasta este o oportunitate pentru toti solicitantii de locuri de munca în Ploiesti, care sunt interesati sa cunoasca mai bine piata muncii, dar si ofertele de locuri de munca, putând alege astfel un loc de munca în Ploiesti conform pregatirii lor profesionale.

Din punct de vedere al numarului de firme, cel mai bine reprezentat este sectorul comertului si al serviciilor, urmat de industrie si constructii. Acestea contribuie si ele la cresterea numarului de locuri de munca în Ploiesti.

Cei mai mari angajatori din Ploiesti - Locuri de munca Ploiești

Printre cei mai mari angajatori, care ofera anual sute de oferte de locuri de munca în Ploiesti, este producatorul de echipamente electrice si electronice pentru autovehicule si pentru motoare de autovehicule Yazaki România SRL.

Parcul Industrial Ploiesti, de asemenea, prin diferite companii de renume, reprezinta un pilon pe piata locurilor de munca din Ploiesti.

Despre Ploiesti - Locuri de munca Ploiești

Orasul Ploiesti unul dintre orasele cele mai importante orase ale tarii, aflându-se la cea mai mica distanta fata de capitala. Are o populatie de 209.945 de locuitori, fiind al 9-lea oras ca marime din România. Datorita exploatarii de petrol din zona orasului, acesta a devenit un oras industrial, oferind sute de locuri de munca în oras.