{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '6' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Râmnicu Vâlcea - Locuri de munca Râmnicu Vâlcea

Desi este un oras micut, Râmnicu Vâlcea are mult potential. Angajatorii se declara multumiti de forta de munca din acest oras si le ofera vâlcenilor locuri de munca în variate domenii.

Principalele domenii în care angajatorii scot la bataie oferte de munca sunt: constructii (locuri de munca precum: dulgheri, zidari, faiantari, muncitori necalificati, ingineri constructori, instalatori, fierari – betonisti), industria textila (locuri de munca precum: confectioneri textile, operatori confectioneri, confectioneri – asamblori, cusatori piele, croitori), alimentatie publica (locuri de munca precum: ospatari, bucatari, lucratori bucatarie, barmani, cofetari, operatori comerciali), turism (locuri de munca precum: personal hotelier, asistenti medicali BFT, receptioneri, cameriste, muncitori necalificati în restaurante).

Cele mai multe locuri de munca în Râmnicu Vâlcea se gasesc în domeniul confectiilor textile.

De asemenea, exista oportunitati de locuri de munca în Râmnicu Vâlcea pentru persoanele cu studii superioare: ingineri retele calculatoare, economisti, directori, designeri publicitari, medici BFT, etc.

Statisticile arata ca  în Râmnicu Vâlcea, numarul somerilor este în scadere; fapt îmbucurator pentru aceia aflati în cautarea unui loc de munca, dar si pentru angajatorii din Râmnicu Vâlcea.

Cei mai mari angajatori din Râmnicu Vâlcea - Locuri de munca Râmnicu Vâlcea

Unul dintre cei mai mari angajatori din Râmnicu Vâlcea ofera locuri de munca în domeniul textilelor, mai exact, producator de echipamente pentru industria auto: tapiterii textile si din piele pentru scaune auto.

Mari angajatori care pun la bataie oferte de locuri de munca în Râmnicu Vâlcea sunt si în domeniul comertului sau constructii.

Despre Râmnicu Vâlcea - Locuri de munca Râmnicu Vâlcea

Râmnicu Vâlcea este resedinta judetului Vâlcea, fiind un important centru economic si cultural al tarii. Orasul are o populatie de 92.573 de locuitori.