{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '1' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Resita - Locuri de munca Reșița

Desi orasul are o istorie industriala bogata - prima locomotiva cu abur din România fiind construita chiar în orasul Resita, piata muncii în acest sector nu este una înfloritoare. Si nu doar în industrie se resimte acest lucru; sectorul de servicii de exemplu nu a înregistrat o crestere foarte mare a numarului de salariati.

Desi multe zone ale orasului si ale judetului au potential destul de ridicat, acestea stagneaza iar oamenii tot nu îsi gasesc un loc de munca pe masura asteptarilor.

Un minus pe piata muncii este faptul ca locurile de munca in Resita vacante sunt adesea adresate candidatilor calificati, iar la acest capitol, orasul se gaseste deficitar.

Economic vorbind, Caras-Severin nu se afla în topul judetelor, ceea ce înseamna ca este înca suficient loc pentru crestere, pentru noi locuri de munca de munca, noi investitori si asa mai departe.

Judetul este cu siguranta o zona cu potential, care ar permite intrarea pe piata a unor noi investitori care sa le ofere locuitorilor locuri de munca în Resita si întreg judetul.

Cei mai mari angajatori din Caras Severin - Locuri de munca Reșița

Cei mai mari angajatori din judetul Caras  Severin ofera locuri de munca periodic, pentru aceia aflati în cautarea unui job. Domeniile în care activeaza cei mai mari angajatori sunt productia de componente auto,  fabricarea de echipamente electrice si electronice pentru autovehicule, fainoase sau productia panourilor din lemn masiv.

Una dintre cele mai importante companii din judet este combinatul siderurgic TMK Resita.

Companiile cu cei mai multi angajati din judetul Caras-Severin sunt controlate de investitori straini.

La nivelul judetului lipsa de investitori este acuta. Prin urmare, sectorul bugetar ofera cele mai multe locuri de munca în Resita, si nu numai, având un numar mare de angajati.

Despre Resita - Locuri de munca Reșița

Resita este resedinta judetului Caras-Severin având o populatie de 65.509 locuitori. Este un important centru industrial si un important pion în constructia de masini