{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '17' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Satu Mare - Locuri de munca Satu Mare

Piata muncii în Satu Mare este reprezentata de firme cu activitate în domeniul comertului, activitate care acopera peste o treime din unitatile judetului.

O pondere semnificativa si un domeniul care ofera mii de locuri de munca în Satu Mare, este industria prelucratoare. Acestor domenii li se alatura sanatatea, asistenta sociala si constructiile. Cele mai multe locuri de munca vacante în Satu Mare sunt generate de sectorul industrie si de sectorul constructii.

Majoritatea locurilor de munca vacante sunt generate de întreprinderile mici.

Angajatorii care pun la dispozitie oferte de locuri de munca în Botosani sunt deschisi pentru a oferi locurile vacante si absolventilor de învatamânt professional, primar sau celor fara studii medii. Exista însa si companii care ofera joburi în Botosani destinate celor cu studii superioare si diverse calificari si performante.

Satu Mare a devenit în ultima perioada un magnet pentru industrie. Desi performantele economice ale judetului sunt medii, acesta a reusit sa atraga investitori din importante industrii unde este la mare cautare mâna de lucru instruita. Printre cei mai importanti investitori din Satu Mare se numara un furnizor de componente auto.

“Grosul” locurilor de munca în Satu Mare este oferit de industria usoara. Astfel, au sanse mari în ceea ce priveste gasirea unui job în Satu Mare, persoanele cu studii medii, sau fara studii superioare.

Atunci când pun la bataie oferte de locuri de munca în Satu Mare, angajatorii acorda o importanta mai mare competentelor practice necesare efectuarii anumitor ocupatii.

Cei mai mari angajatori din Satu Mare - Locuri de munca Satu Mare

Angajatorii care pun la dispozitie cele mai multe locuri de munca în Satu Mare sunt companii ce activeaza în industria auto sau industria de mobila.

Despre Satu Mare - Locuri de munca Satu Mare

Satu Mare este resedinta si cel mai mare oras al judetului cu acelas nume. Are o populatie de 94.948 locuitori fiind un oras puternic din punct de vedere industrial, cultural si economic.