{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '2' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Sfântu Gheorghe - Locuri de munca Sfântu Gheorghe

Analizând profilul economic al orasului Sfântului Gheorghe si al judetului în ansamblu, cele mai reprezentative ramuri industriale par a fi: industria alimentara, industria confectiilor textile, prelucrarea lemnului si fabricarea de mobilier, constructiile metalice si produse din metal, masini si aparate electrice, materiale de constructii. Toate aceste industrii ofera locuri de munca în Sfântu Gheorghe si în alte zone ale judetului.

O alta caracteristica a pietei muncii în Sfântu Gheorghe este ponderea semnificativa a serviciilor, care ofera o contributie mare la PIB-ul judetului si la oferirea numeroaselor oferte de locuri de munca în Sfântu Gheorghe.

Alte domenii care ofera joburi în Sfântu Gheorghe sunt urmatoarele: mecanica, comert, constructii, economic,  turism, alimentatie si silvicultura.

Turismul cunoaste o crestere tot mai semnificativa la nivelul judetului, ceea ce deschide multe oportunitati de angajare pentru locuitori. Turismul reprezinta astfel, unul din cele mai dinamice sectoare economice ale regiunii, care ofera permanent locuri de munca în Sfântu Gheorghe si în întreg judetul.

Majoritatea locurilor de munca din Sfântu Gheorghe, necesita pregatire prin învatamânt profesional.

Cei mai mari angajatori din Sfântu Gheorghe - Locuri de munca Sfântu Gheorghe

Cei mai mari angajatori din Sfântu Gheorghe care ofera si cele mai multe oferte de locuri de munca, activeaza în domeniile: alimentar, fabricare de produse nemetalice, fabricare hârtie, industria textila sau comert. Sute de oferte de locuri de munca pot fi gasite în aceste domenii, dar si altele.

Despre Sfântu Gheorghe - Locuri de munca Sfântu Gheorghe

Orasul Sfântu Gheorghe este resedinta judetului Covasna si cel mai important oras al judetului. Are o populatie de 54. 312 locuitorii

Principalele activitati economice ale orasului se desfasoara în industriile textila si de confectii, a mobilei, a procesarii laptelui si a carnii, în domeniul comertului si al serviciilor, precum si în turism.