{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '182' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Sibiu - Locuri de munca Sibiu

Desi nu detine suprematia în ceea ce priveste nivelul salarial, orasul Sibiu se afla totusi într-unul dintre locurile fruntase ale tarii când vine vorba de locuri de munca si investitori. Astfel, Sibiul ofera nu doar o varietate de locuri de munca, dar si salarii mai mari fata de alte zone sau orase din România.

Anunturile de angajare din Sibiu, indica clar o cerere imensa în piata fortei de munca, asadar vor gasi un loc de munca în Sibiu, si aceia care au studii superioare, dar si cei fara studii superioare sau calificari specifice.

Piata fortei de munca din Sibiu înregistreaza o dinamica apreciabila, în special prin prezenta din ce în ce mai consistenta a companiilor de IT&C. Astfel cele mai cautate locuri de munca  în Sibiu, sunt cele în domeniul IT, industria constructoare de masini si servicii de outsourcing.

Care sunt cei mai mari angajatori din Sibiu? - Locuri de munca Sibiu

Sibiul este un centru al fortei de munca în care poti migra pentru un loc de munca. Daca esti din Sibiu sau îti cauti un loc de munca în Sibiu, norocul îti va surâde daca obtii un job la una dintre cele companiile care se afla în topul celor mai mari angajatori si, bineînteles care ofera locuri de munca în Sibiu bine platite.

Printre marii angajatori ai sibiului se numara: Romgaz si Transgaz, Kromberg & Schubert Ro-mania ME sau Banca Comerciala Carpatica.

O oferta de munca într-una dintre aceste companii poate fi visul oricarui sibian.

Despre Sibiu - Locuri de munca Sibiu

Sibiul face parte din categoria oraselor importante ale României, având o populatie de 137.026 locuitori. Fiind situat în centrul tarii, aceasta îi confera conexiuni foarte bune cu rutele de transport paneuropene.

În urma desemnarii de Capitala Europeana a Culturii, i-a adus beneficii în toate domeniile, fapt ce contribuie în acelasi timp si la atragerea unui mare numar de investitori straini si implicit, crearea mai multor oferte de munca în Sibiu.