{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '1' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Slatina - Locuri de munca Slatina

La nivelul judetului, se pune tot mai mult accentul pe învestirea în scoala, liceele tehnologice adoptând tot mai frecvent metoda eficienta de a pregati viitori angajati pentru domeniile si firmele care sunt în cautarea de personal.

Astfel, dupa terminarea studiilor, acestia îsi pot gasi mult mai usor locuri de munca în Slatina, lucru care va fi mai putin costisitor decât calificarea somerilor la locul de munca.

Astfel, exista zeci de companii care au încheiat contracte cu liceele tehnologice din judet în vedere ocuparii locurilor de munca pe care acestia le au în vedere pentru viitor. Societatile comerciale le asigura astfel elevilor stadii de practica, urmând ca apoi, cei mai buni dintre ei sa fie selectati pentru a împrospata forta de munca din fabrici.

Printre cele mai multe locuri de munca în acest sens, se numara: zidarii, electricienii, instalatorii, strungarii sau frezorii.

Toate companiile din acest sector care pun la dispozitie oferte de munca în Slatina si în întreg judetul, au nevoie de personal calificat, astfel ca aceasta solutie a parteneriatului dintre scoli si operatori economici se dovedeste a fi una eficienta pentru ambele parti.

Cea mai mare parte a populatiei ocupate civile la nivelul judetului Olt, si-au gasit joburi în sectorul agricol, urmat de sectorul de servicii si industrie.

Cel mai mare procent de salariati din Slatina, se regasesc în sectorul industriei prelucratoare, sanatate, învatamânt, comert si costructii.

Cei mai mari angajatori din Slatina - Locuri de munca Slatina

Topul celor mai mari angajatori din Slatina este compus din societati ce activeaza în domenii de productie, asistenta sociala si asistenta spitaliceasca sau protectie si garda.

Primele 2 pozitii sunt ocupate de 2 companii private, iar pe locul 3 cu cei mai multi angajati în Slatina se afla o unitate sanitara, mai exact  Spitalul Judetean de Urgenta Slatina.

Societatile comerciale reprezentative ale judetului cu pondere însemnata în economia acestuia ofera si cele mai multe oferte de locuri de munca. Cei mai puternici angajatori din judetul Olt ofera locuri de munca pentru mii de persoane.

Despre Slatina - Locuri de munca Slatina

Municipiul Slatina este resedinta judetului Olt, având o populatie de  63.524 locuitori. Slatina este un  important centru industrial.