{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '3' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Slobozia - Locuri de munca Slobozia

În ceea ce priveste piata muncii în Slobozia, exista câteva aspecte care caracterizeaza orasul si viata angajatorilor de aici.

Principala problema economica a judetului Ialomita si implicit a municipiului Slobozia, este numarul relativ restrâns de activitati economice, care se structureaza în principal pe exploatarea resurselor din agricultura. Chiar daca unele firme sau sectoare pot face fata concurentei nationale si chiar internationale, potentialul de dezvoltare este limitate datorita gamei restrânse de activitati.

Economia orasului este bazata în industria alimentara, iar multe locuri de munca in Slobozia sunt oferite de companii în acest domeniu de activitate.

O alta caracteristica a pietei muncii în Slobozia este faptul ca orasul detine importante suprafete agricole, ceea ce conduce la detinerea unei ponderi importante a agriculturii în economia locala. Prin urmare, acest domeniu ofera numeroase locuri de munca în Slobozia.

În ceea ce preste rata somajului în Slobozia se remarca o rata a somajului mai ridicata în mediul rural, un somaj mai mare în rândul femeilor, precum si o rata ridicata a somajului în rândul tinerilor.

Cele mai multe locuri de munca în Slobozia se regasesc în sectrul industrial, urmat de comert, învatamânt si asistenta sociala.

La polul opus, cel mai mic numar de oferte de locuri de munca în Slobozia se regasesc în urmatoarele activitati: tranzactii imobiliare, informatii si comunicatii si activitati de spectacole, culturale si recreative.

Cei mai mari angajatori din Slobozia - Locuri de munca Slobozia

Topul celor mai mari angajatori din Slobozia este ocupat de companii mari, care pun la dispozitie sute de oferte de locuri de munca în Slobozia, în domenii precum: fabricarea uleiurilor si grasimilor (EXPUR SA), comert cu ridicata al materialului lemnos si al materialelor de constructii si echipamentelor sanitare – (PET STAR HOLDING S.R.L), CHEMGAS HOLDING CORPORATION SRL - fabricarea îngrasamintelor si produselor azotoase, cultivarea cerealelor si lucrari de constructii.

Despre Slobozia - Locuri de munca Slobozia

Slobozia este resedinta judetului Ialomita având o populatie de 43.061 de locuitori.