{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '15' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Suceava - Locuri de munca Suceava

Suceava prezinta sectoare economice cu perspective foarte bune în crearea de locuri de munca. Treptat, în oras încep sa se contureze o serie de sectoare economice în care pot fi încadrate persoanele cu studii superioare.

Piata muncii în Suceava, se caracterizeaza prin intensificarea activitatii economice si crearii de noi locuri de munca la nivelul firmelor locale.

Totodata piata muncii din oras si judet este orientata spre angajarea de tineri absolventi de studii superioare, mai ales în domeniul tehnic si TIC, lucru care poate fi privit ca o oportunitate, dar în acelasi timp poate fi un dezavantaj având în vedere faptul ca singura unitate de învatamânt superior din judet, produce în mare parte absolventi de studii socio-umane sau stiinte economice, procentajul absolventilor TIC fiind unul relativ mic.

Candidatii cu studii superioare aflati în cautarea unui loc de munca în Suceava, au sanse mari sa prinda joburi în Suceava precum: economist, inspector resurse umane, gestionar depozit,  inginer mecanic, desenator tehnic sau receptioner.

În ce domenii se fac cele mai multe angajari în Suceava - Locuri de munca Suceava

Cele mai multe angajari în Suceava se fac cu preponderenta în domeniul industriei prelucratoare, comert si constructii. Exista astfel, sute de locuri de munca în Suceava în aceste domenii, motiv pentru care rata locurilor de munca  vacante se situeaza atât peste media nationala cât si peste cea regionala.

Cele mai multe locuri de munca vacante în Suceava, sunt generate de sectorul industrie, urmat de sectorul servicii. Majoritatea locurilor de munca vacante sunt generate de întreprinderile mici si de întreprinderile medii.

Suceava este în concluzie, o forta iar potentialul locurilor de munca si a oportunitatilor de angajare este în crestere. Inclusiv firme mari din alte judete ale tarii cauta angajati în Suceava.

Despre Suceava - Locuri de munca Suceava

Suceava este resedinta si totodata cel mai mare oras al judetului Suceava si este cel mai important oras din nord-estul României. Populatia Sucevei se ridica la 86.282 locuitori.