{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '2' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Târgoviste - Locuri de munca Târgoviște

Persoanele care cauta un loc de munca în Târgoviste sezonier sau pentru o perioada temporara, au la dispozitie mai putine locuri de munca fata de ceilalti.

Angajatii cauta pentru locurile de munca din Târgoviste, candidati cu abilitati de: comunicare, lucru în echipa si relationare cu clientii.

Pe piata muncii din Târgoviste, trist este faptul ca doar un sfert din populatia orasului are un loc de munca. Cu un somaj destul de ridicat si salarii cu aproape un sfert mai mici decât în restul tarii, piata muncii în Târgoviste nu putem spune ca este una foarte buna.
Câstigul salarial a cunoscut o crestere în agricultura si industrie si o scadere în servicii.

Domeniile în care se fac cele mai multe angajari în Târgoviste - Locuri de munca Târgoviște

Cele mai multe angajari în Târgoviste se înregistreaza în urmatoarele sectoare: comert cu amanuntul, constructii, fabricare articole de îmbracaminte, transporturi, industria alimentara, industria constructiilor metalice, industria metalurgica.

Ce studii necesita cele mai cautate locuri de munca din Târgoviste? - Locuri de munca Târgoviște

Cele mai solicitate locuri de munca din Târgoviste dar si din judet, nu necesita studii; exemplu, locuri de munca: muncitori necalificati, agenti paza, personal de curatenie.

O treime din locurile de munca din Târgoviste sunt alocate persoanelor cu studii medii: operator calculator, asistent medical, agent vânzari / comercial, operator date, contabil, secretara, functionar economic, casier, etc.

Cei mai mari angajatori din Târgoviste - Locuri de munca Târgoviște

Cei mai mari angajatori din Târgoviste ofera locuri de munca în industria metalurgica, administratia publica, servicii - reprezinta sectorul cu cel mai numeros numar de angajati, industria prelucratoare si comertul.

Despre Târgoviste - Locuri de munca Târgoviște

Orasul Târgoviste este cel mai mare oras al judetului Dâmbovita având o populatie de 73.964 de locuitori.