{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '4' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Târgu Jiu - Locuri de munca Târgu Jiu

Piata muncii în Târgu Jiu a cunoscut în ultimii o crestere semnificativa atât în ceea ce privesc locurile de munca, dar si angajatorii.

În prezent, somerii gorjeni au la dispozitie o oferta actualizata zilnic de locuri de munca la nivel judetean.

Angajatorii din Târgu Jiu pun la dispozitie lunar, sute de joburi în diverse sectoare de activitate.

Un pion important în pregatirea candidatilor la locuri de munca specializate, îl joaca Colegiul Tehnic “Henri-Coanda”  - acesta dispune de dotari corespunzatoare pregatirii elevilor în profilul tehnic, mecanica, electrotehnica, electronica, tehnologia informatiei, resurse naturale sau protectia mediului. Astfel, cei care termina liceul la unul dintre aceste profile, îsi pot gasi cu usurinta un loc de munca în Târgu Jiu.

Chiar si noii investitori la nivelul judetului, au gasit în aceasta regiune potential. Cu dorinta de a diversifica piata muncii si a sprijini zonele în care sectorul privat este mai slab dezvoltat comparativ cu altele, acestia au gasit în Târgu Jiu o forta de munca pe masura asteptarilor.

Judetul a devenit astfel tinta investitorilor în domeniu industrial, majorând semnificativ numarul de angajati din Târgu Jiu (si nu numai) în ultimii ani.

Cei mai mari angajatori din judetul Gorj - Locuri de munca Târgu Jiu

În topul celor mai mari angajatori din judetul Gorj, sunt prezente companii ce activeaza în domenii de activitate cum ar fi extractia carbunelui, transporturi rutiere de marfuri, activitati de curatenie, fabricarea de cauciuc, fabricarea armamentului, activitati de asistenta sociala, fabricarea produselor din carne sau colectarea deseurilor neferoase.

Cel mai mare angajator din Gorj este Complexul Energetic Oltenia – o companie de stat care înregistreaza cele mai multe locuri de munca. Aceasta este urmata de o firma privata, care activeaza în domeniul transportului rutier de marfuri, o companie ce ofera locuri de munca în Târgu Jiu în domeniul protectiei si pazei si o alta firma cu domeniul de activitate in fabricarea produselor din carne.

Despre Târgu Jiu - Locuri de munca Târgu Jiu

Municipiul Târgu Jiu este resedinta si cel mai mare oras al judetului Gorj având o populatie de 78.547 de locuitori.