{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '33' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Târgu Mures - Locuri de munca Târgu Mureș

Analizând piata muncii din Târgu Mures, putem observa treptat o scadere a populatiei active, cu precadere în cazul femeilor.

Desi exista suficiente locuri de munca în Târgu Mures pentru femei, acestea au ales fie somajul, fie lucrul la negru ori chiar sa fie casnice, decât sa lucreze pe un salariu mai mic.

Târgu Mures si judetul  în general, se numara printre zonele în care investitorii straini nu s-au înghesuit prea mult, astfel încât sa-i asigure o dezvoltare economica armonioasa.

Majoritatea locurilor de munca vacante din Târgu Mures, necesita pregatire profesionala, iar un pion principal în pregatirea viitorilor angajati îl are Liceul Tehnologic.

În ce domenii se gasesc cele mai multe oferte de munca în Târgu Mures? - Locuri de munca Târgu Mureș

Analizând anunturile cu locuri de munca în Târgu Mures, putem spune ca industria si agricultura sunt principalele activitati economice pe care se bazeaza locuitorii.

Din topul domeniilor în care se fac cele mai multe angajari în Târgu Mures fac parte domeniile urmatoare: mecanica, comert, constructii, industrie textila si pielarie, fabricarea produselor din lemn, turism si alimentatie, electrica, electromecanica, industrie alimentara, materiale de constructii, turism, etc.

Care sunt cei mai mari angajatori din Târgu Mures?

Cei mai mari angajatori din judetul Mures, care pun la bataie si cele mai multe locuri de munca în Mures, sunt firmele care formeaza compania E.On Gaz, Kastamonu România SA Reghin si Cesiro SA Sighisoara.

Despre Târgu Mures - Locuri de munca Târgu Mureș

Târgu Mures este resedinta si cel mai mare mare oras al judetului Mures, având o populatie de 127.849 de locuitori. Fiind situat în centrul Transilvaniei si al tarii, la confluenta mai multor drumuri nationale si europene, orasul Târgu-Mures reprezinta un important nod feroviar, rutier si aerian.