{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '7' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Tulcea - Locuri de munca Tulcea

Piata muncii în Tulcea nu a suferit dezechilibre majore de-a lungul timpului. Chiar daca rata locurilor de munca vacante în Tulcea se situeaza sub media nationala, aceasta o întrece usor pe cea regionala. Printre cele mai multe locuri de munca în Tulcea sunt generate de sectorul servicii, urmate de sectorul constructii.

În privinta fluxurilor de salariati, sectorul de servicii prezinta evolutia cea mai putin favorabila la nivel local, în vreme ce sectorul de constructii pare a fi cel mai dinamic si cu potential de crestere.

Cele mai cautate domenii pentru locuri de munca în Tulcea sunt:  comert, turism si alimentatie, constructii, mecanica, industrie navala, industria alimentara si agricultura.

Profilul dominant la nivelul judetului Tulcea în ce priveste cererea de forta de munca pare sa fie dat de urmatoarele domenii: comert, constructii, turism si alimentatie, electric, economic.

Turismul ofera si el numeroase locuri de munca în Tulcea, iar majoritatea angajatorilor în acest domeniu prefer sa faca angajari sezoniere. Locurile de munca cele mai cautate sunt: ospatar, barman si bucatar.

Un alt domeniu în care se fac angajari intense este comertul. Ofertele de munca din Tulcea se adreseaza persoanelor cu studii medii si sunt dedicate vânzarii directe (lucrator comercial, vânzator).

Cei mai mari angajatori din Tulcea - Locuri de munca Tulcea

Tulcea este un important centru industrial. Unul dintre cei mai mari angajatori din Tulcea si din industria locala a orasului, este o companie producatoare de alumina. Acesteia i se alatura santierul naval din Tulcea, si fabrica de confectii. Acestia publlica constant anunturi cu locuri de munca în Tulcea.

Despre Tulcea - Locuri de munca Tulcea

Tulcea este cel mai mare oras al judetului cu acelasi nume, precum si resedinta acestuia. Are o populatie de 66.650 locuitori.  Tulcea este un oras industrial, modern, port pentru navele de pasageri, precum si pentru cele care transporta produse industriale.