{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '8' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Voluntari - Locuri de munca Voluntari

Piata muncii în Voluntari progreseaza cu fiecare an ce trece; motivele sunt diverse, însa unul dintre cele mai importante este apropierea orasului de capitala. Datorita acestui fapt, în Voluntari si-au deschis sediile multe companii importante la nivel national, oferind locuitorilor o multitudine de oferte de locuri de munca.

Totusi, locurile de munca vacante din Voluntari înregistrate la AJOFM nu reflecta decât o parte din piata muncii - în ciuda obligatilor legale, nu toate locurile de munca vacante sunt anuntate de angajatori.

Statutul  proximitatii fata de Bucuresti, le ofera locuitorilor din Voluntari, acces la un numar foarte divers de servicii (de educatie, sanatate, cultura etc.) si implicit la un loc de munca în Slobozia, aproape de casa.

Sectorul de servicii este dominat de activitatile ce tin de comert cu ridicata si amanuntul, unde exista disponibile în mod continuu oferte de locuri de munca în Slobozia.

Cei mai mari angajatori din Voluntari - Locuri de munca Voluntari

Datorita dezvoltarii sale spectaculoase, în orasul Voluntari se afla multe companii mari, care fac periodic angajari. Nume mari precum: Michelin România, Coca Cola HBC, Porsche România, Agricover, Mercedes-Benz România, Porsche  Inter Auto, Flanco sau Praktiker sunt câteva exemple, care le ofera locuitorilor, dar si celor din împrejurimile orasului, oportunitati de locuri de munca.

Cei mai mari angajatori din Voluntari pun la bataie mii de locuri de munca. Topul este ocupat de companii mari din sectorul industrial (industria alimentara, a bauturilor si tutunului, auto), comert si servicii.

Despre Voluntari - Locuri de munca Voluntari

Voluntari este cel mai mare oras al judetului Ilfov, având o populatie de 38.680 locuitori. Voluntari a cunoscut o dezvoltare spectaculoasa în cadrul judetului, alaturi de celelalte 7 orase existente, dezvoltându-se atât din punct de vedere economic, cât si din punct de vedere al pietei muncii.