{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '10' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Piata muncii în Zalau - Locuri de munca Zalău

În ceea ce priveste piata muncii din Zalau, aceasta poate fi caracterizata printr-o forta destul de însemnata. Un aport mare la dezvoltarea economiei orasului si a judetului în asamblu, precum si la crearea de noi locuri de munca, îl au investitiile autohnote, cât mai ales cele straine.
Unele dintre cele mai mari investitii care au oferit salajenilor noi oferte de locuri de munca, s-au realizat în industria prelucratoare, transport si comert.

Întreprinderile mici si mijlocii caracterizeaza cea mai mare parte a fortei de munca la nivelul judetului; tot acestea ofera si cele mai multe locuri de munca.

Populatia ocupata pe activitati ale economiei, se caracterizeaza prin resurse de munca în sectorul agricol, respective locuri de munca în sservicii, în agricultura si industrie.

În ceea ce priveste nivelul de instruire a populatiei la nivelul judetului Salaj, cea mai mare pondere o detine populatia cu nivel de instruire liceal, urmata de populatia cu nivel de pregatire profesional si populatia cu nivel de instruire gimnazial.

Un alt aspect al pietii muncii în Zalau este faptul ca sunt la mare cautare muncitorii necalificati. Exista o varietate de locuri de munca în Zalau pentru aceasta categorie de candidati.

Cei mai mari angajatori din Zalau - Locuri de munca Zalău

Cei mai mari angajatori din Zalau, activeaza în sectoarele: productia de tuburi, tevi, profile tubulare si accesorii pentru acestea, din otel, comert, transporturi rutiere de marfa, constructii. Angajatorii din Zalau din top, ofera si sute de locuri de munca în aceste domenii, pentru cei doritori.

Despre Zalau - Locuri de munca Zalău

Municipiul Zalau este situat în zona centrala a judetului Salaj, fiind resedinta administrativa a judetului. Orasul Zalau este un centru industrial important al Salajului prin fabricarea produselor din cauciuc si cord metalic, prin industria metalurgica de masini si echipamente, industria  produselor textile, de tricotaje si a confectiilor de îmbracaminte, fabricarea caramizilor si blocurilor din ceramica, etc.