{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '2' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Cauti joburi in Abu Dhabi? Pe Infomunca sunt cele mai noi locuri de munca in strainatate. Intra acum si descopera ultimele joburi postate de angajatori!

Din cauza populatiei locale incredibil de mici, economia Emiratelor Arabe Unite depinde de emigantii calificati care opteaza pentru un loc de munca in Abu Dhabi. Emigrantii detin locuri de munca in aproape toate sectoarele importante, existand multe posibilitati de a gasi locuri de munca in  Abu Dhabi.
Abundenta de posturi disponibile, care a marcat istoria ulimului deceniu s-a diminuat oarecum. Mai mult decat atat, sistemul fiscal a devenit mai putin atractiv din cauza costurilor exorbitante al locuintelor si nivelurilor salariale care nu au crescut proportional. Cu toate acestea, cei care aleg  Abu Dhabi se adapteaza usor si raman aici atrasi de stilul de viata.

Cel mai bun mod de a gasi un loc de munca in Abu Dhabi este prin intermediul agentiilor de recrutare locale, sau ziarelor locale cum ar fi : Gulf News, Khaleej Times si The National.

Site-urile companiilor care fac angajari pot fi de asemenea de folos.
Emigrantii care aleg sa munceasca in  Abu Dhabi in pe baza unei vize turistice , trebuie sa realizeze ca desi guvernul recunoaste pe deplin contributia  unei forte de munca straine pentru cresterea si dezvoltarea regiunii, totusi pledeaza pentru o politica oficiala care va impinge atat guvernul cat si sectorul privat sa angajeze un numar mai mare de nationali, pentru a reduce rata somajului.
Locuri de munca disponibile in Abu Dhabi sunt in urmatoarele sectoare: extractiv, asigurari, bancar si commercial dar si in domeniul turismului.

In Abu Dhabi, precum si in intreaga tara, salariile sunt platite lunar. Nu exista taxe lunare aplicabile.
Salariu mediu lunar: 12.811  AED

Caracterstici generale - Locuri de munca Abu Dhabi

Abu Dhabi se afla pe o insula sub forma de T si este capitala federala si centrul administrativ al emiratului cu acelasi nume. Este cel mai mare oras din Emiratul Abu Dhabi si unul dintre cele mai moderne orase din lume.
Clima este tropicala uscata, temperaturile ajungand vara si pana la 50 de grade Celsius. Pe coasta de est si in regiunile montane, temperaturile scad datorita circulatiei mai mari a curentilor de aer.

Moneda nationala - Locuri de munca Abu Dhabi:

dirham (AED)
*1 AED = 1.11 RON

Costul de trai - Locuri de munca Abu Dhabi:

Nivelul de trai are la baza resursele petroliere ale zonei, aici aflandu-se una dintre cele mai mari rezerve de petrol din lume.
Costul de trai in Abu Dhabi pentru emiganti este relativ scump, existand posibilitatea sa creasca din moment ce economia exportului de petrol continua sa se dezvolte.
Cazarea, automobilele si scolarizarea cuprind cea mai mai mare parte a cheltuielilor, in timp ce alimentele, imbracamintea si divertismetul sunt in general, accesibile.
Un abonament de internet costa 318  AED.

Chiria - Locuri de munca Abu Dhabi

Indiferent de statutul social al cuiva, costurile de cazare in Abu Dhabi sunt revoltatoare. Emigrantii ar trebui sa anticipeze faptul ca cea mai mare cheltuiala va fi pe chiria locuintei: pana la aproape 50% dintr-un salariul lunar.
Utilitatile sunt la un pret rezonabil deoarece acestea sunt subventionate de guvern. Cu toate acestea, utilitatile fac parte din cheltuieli si emigantul trebuie sa fie pregatit sa le plateasca, mai ales daca intentioneaza sa aibe o gradina sau o vila cu aer conditionat.
Impartirea locuintei este o solutie buna pentru reducerea cheltuielilor de chirie, insa fi atent,  inchirierea unei camere intr-o vila care a fost deja impartita este ilegal in Abu Dhabi.

Plata pentru utilitati ajunge undeva la 257 AED pe luna pentru o locuinta de 85 m2.

Pretul de inchiriere al unei garsoniere in centrul oraselor,  este de aproximativ 6795 AED, pe cand al unei grasoniere in afara orasului este 5266 AED
Pentru un apartament de 3 camere in centrul orasului se plateste 12.826 AED, iar in afara orasului, 10.343 AED.

Costul de transport - Locuri de munca Abu Dhabi

Alaturi de cazare, costul inchirierii sau cumpararii unui automobil va fi o alta cheltuiala majora pentru emigranti.
Transportul public este disponibil si economic; cu toate acestea cele mai multe persoane care s-au mutat in Abu Dhabi, prefera sa foloseasca masina personala, probabil si datorita sistemului sarac de transport public.
Un cost neprevazut, care este imposibil de anticipat, dar usor evitat, este costul scandalos al parcarilor si depasirii limitelor de viteza. In efortul de a reduce comportamentul ilegal, autoritatile acorda amenzi usturatoare pentru aceste incalcari.
Pret bilete:

O calatorie: 2  AED
Abonament lunar: 80 AED

Taxi: 1.69 AED/km
Benzina: 1.84  AED