{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '134' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Cauti locuri de munca in Anglia? Doar pe site-ul nostru veti gasi cele mai noi locuri de munca in strainatate. Intra acum si descopera ultimele oferte de munca postate de marile companii!

Pentru cei care doresc locuri de munca in Anglia, este bine sa stie ca limba engleza ramane o limba de baza; asta in cazul in care vreti un job mai bine platit si nu va multumiti sa lucrati pe bani putini.

In Anglia, romanii au locuri de munca aproape in orice domeniu: de la menajere, muncitori necalificati, bucatari, postasi la functionari bancari, IT-isti si directori. Pentru a lucra legal si cu contract de munca in Anglia, trebuie sa detii un National Insurance Number asa ca inainte de a iti cauta un loc de munca, programeaza-ti un interviu la National Insurance Number.

In Anglia, Munca la negru se sanctioneaza cu pana la 20.000 de lire. Pe piata locurilor de munca din Anglia, joburile se impart in doua categorii:

  • joburi reglementate prin lege - pentru a avea un astfel de job este necesara recunoasterea diplomelor si calificarilor
  • joburi fara o calificare specifica - ce pot fi exercitate in mod liber Britanicii, sunt la mare cautare de specialisti in finante si vanzare, vanzatori in magazine si piese si personal relatii clienti.

Situata in nord-vestul Europei, Anglia este o tara insulara si de asemenea, parte a Regatului Unit (Marea Britanie).
Adesea, oamenii confunda Anglia cu intreg teritorul Regatului Unit, insa acest lucru nu este adevarat. Granitele Angliei sunt cu Scotia, in nord si Tara Galilor in Vest. Anglia este cea mai populata tara din Regatul Unit si a patra cea mai mare tara (ca populatie) din Uniunea Europeana. Aproape 85% din populatia Marii Britanii traieste in Anglia, in principal in marile orase si in zonele metropolitane.

Clima - Locuri de munca Anglia

Una dintre trasaturile cele mai cunoscute ale Angliei este climatul. Contrar credintei populare, insa, in Anglia nu ploua in fiecare zi. Cu toate acestea este recomandat ca atunci cand vizitati Anglia sa aveti la voi imbracaminte impermeabila si sa fiti pregatiti psihic. Anglia este o tara insulara, si fiind inconjurata de apa, clima acestei tari este destul de variata.

Cea mai rece perioada este ianuarie-februarie, iar in lunile de vara, temperatura rareori depaseste 32 grade Celsius. Precipitatiile pot aparea chiar si in timpul celor mai reci luni de iarna iar zapada este rara.

Relief - Locuri de munca Anglia

Anglia este impartita in regiunile de deal si munte din nord, vest si sud-vest si campii si coline joase de est si sud-est. Altitudinile nu depasesc 1000 m.

Transportul - Locuri de munca Anglia

In Anglia posiblitatile de transport sunt numeroase: tren, metrou, tramvai, autobuze, taxi-uri, etc. Cheltuielile de transport sunt foarte costisitoare fata de Romania, intrucat fiecare zona se taxeaza diferit.

Majoritatea folosesc Oyster Card - cartela ce inlocuieste biletele de calatorie din hartie si care poate fi reincarcat cu bani facilitand accesul la toate mijloacele de transport in comun.
Oyster Card poate fi folosit ca Pay-as-you-go sau ca TravelCard.
Optiunea Pay-as-you-go - avand cardul incarcat, puteti valida fiecare calatorie, atingand Oyster-ul de aparatele speciale de la intrarea si iesirea din statii, taxandu-se in mod automat calatoria pretul biletului. Cardul trebuie validat atat la intrare cat si la iesire!
Optiunea TravelCard este practic un abonament incarcat direct pe acest card. Avand acest tip de abonament puteti calatori cu orice mijloc de transport; abonamentele se fac pe zone, iar in cazul in care iesiti din zona in care este valabil abonamentul puteti plati diferenta cu Pay-as-you-go sau cu un bilet simplu.
Pentru a calatori prin Londra, de exemplu, vei plati mai mult de 50 de lire pe saptamana, depinde insa de frecventa calatoriilor, zilele din saptamana, etc.

Chiria - Locuri de munca Anglia

Inchirierea unei locuinte in Anglia nu este un lucru tocmai usor si nicidecum ieftin.
In cautarea unei locuinte puteti apela la serviciile unei agentii imobiliare, sau puteti cauta pe internet, pe site-uri specializate, precum: Zoopla, Rightmove, Primelocation sau Craiglist.
Chiria reprezinta cam cea mai mare cheltuiala a persoanelor care aleg sa locuiasca in Anglia. Bineinteles, preturile chiriilor variaza in functie e marimea locuintei, zona, starea locuintei, insa chiar si asa, cheltuiala este semnificativa.
De exemplu, o camera single te poate ajunge la 400 de lire pe luna in orasele mici sau la periferia Londrei.
Cea mai ieftina metoda de a locui in chirie in Anglia este impartirea locuintei cu alte persoane. De mentionat este faptul ca aproape orice proprietar solicita "deposit" adica o garantie, o suma de bani ce iti va fi returnata la parasirea locuintei.