{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '0' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Cauti locuri de munca in Canada? Doar pe site-ul nostru veti gasi cele mai noi joburi in strainatate.

Piata muncii in Canada - Locuri de munca Canada

Tot mai multi emigrantii au in vedere sa lucreze in Canada; tara nu numai ca a rezistat recesiunii globale, dar si-a crescut in mod constant numarul de locuri de munca disponibile in fiecare an. De fapt, Canada are o experienta de crestere economica pozitiva in ultimii ani. O mare parte din acest lucru se datoreaza legaturilor de marfuri solide ale tarii cu China.
Canada este cunoscuta pentru primirea buna pe care o ofera emigantilor straini din tara

Astfel, cei cu experienta in industrie si un grad de specializare va constata ca exista mari  oportunitati de angajare in Canada, in special in zonele de ulei Alberta.
Mai mult decat atat, emigantii anticipeaza ca forta de munca asociata cu generatia Baby Boomer va fi epuizata in anii urmatori, si astfel, Canada, se va afla intr-o situatie si mai disperata de a atrage lucratori cu inalta calificare si chiar muncitori migranti sa se mute acolo, in vederea sustinerii si extinderii economiei.
Cu toate ca Canada este adesea vazuta ca o tara care prospera datorita posesiei abundente de resurse naturale, cu silvicultura puternica, pescuit, petrol si gaze, in realitate, aceste industrii nu sunt la fel de importante precum marile afaceri, care a ajuns sa se pronunte in fabricatie si industriile de servicii.
Mai explicit, in centrele urbane ale Canadei, emigantii pot gasi locuri de munca in serviciile financiare, imobiliare si industria de comunicatii, toate in crestere continua in ultimii ani.
Emigrantii care vor locuri de munca in Canada, au nevoie de un permis de sedere permanenta sau o viza temporara de munca. Emigrantii care ajung sa lucreze in Canada, cu vize de munca temporaranu se pot aplica pentru rezidenta permanenta prin intermediul sistemului federal pana la obtinerea consimtamantului provincial.

Costul de trai - Locuri de munca Canada

Costul de trai in Canada este mare, dar in comparatie cu alte parti ale lumii, cum ar fi Europa de Vest, este relativ mai ieftin.

Exista diferente semnificative in ceea ce priveste costul vietii in Canada, intre zonele rurale si in orasele mari, cum ar fi Toronto sau Vancouver, care pot fi foarte scumpe.
In Raportul Costul de trai Mercer din 2014,  care masoara costul comparativ al elementelor din fiecare oras (inclusiv locuinte, transport, hrana, imbracaminte, bunuri de uz casnic si divertisment) a clasat Vancouver ca fiind al 5-lea cel mai scump oras din lume, urmat de Ottawa (14), Toronto (15) si Montreal (23).
Este important de remarcat, totusi, ca exista diferente de venituri intre orase, provincii, si desigur, sectoare. Cele mai bine platite sectoare din Canada sunt sectorul minier si foraj de petrol/gaz si domeniul utilitatilor - apa, electricitate si telecomunicatii. Pe de alta parte, emigantii care lucreaza in sectorul serviciilor de cazare si alimentatie, artistice, culturale si recreative tind sa aiba salarii mai mici.
Emigrantii care traiesc in Canada, trebuie sa se astepte sa cheltuiasca aproximativ 35, pana la 50% din venitul lor pe locuinta si utilitati, inclusiv chiria (sau un credit ipotecar), incalzire, electricitate, telefon si apa. In conformitate cu legislatia canadiana, in cazul in care o persoana alege sa detina o masina, acesta trebuie sa fie asigurata si inregistrata, ceea ce este destul de scump. Mai mult decat atat, emigantii din Canada cheltui aproximativ 15 % din venitul lor pe produsele alimentare si aproximativ 6% pe haine.
Este, de asemenea, de luat in considerare impactul vremii. Emigrantii care se deplaseaza in Canada trebuie sa faca fata iernilor canadiene severe. Regiunea de coasta a British Columbia este un pic mai calda, dar temperatura din provinciile interioare poate ajunge la -40 sau chiar -50 grade Celsius. Zapada poate acoperi solul timp de aproximativ sase luni ale anului, in unele parti ale Canadei. Acest lucru inseamna ca este nevoie de mai multa energie pentru a incalzi locuinta.

Chirie - Locuri de munca Canada

Costurile chiriilor in Canada variaza in diferite orase si regiuni. Cele mai mari chirii sunt in orasele mari, precum Vancouver si Toronto. Pentru inchirierea unui apartament in afara orasului chiriile sunt mai mici. De exemplu, un apartament mic intr-unul din orasele mari variaza de la 850 la 1.800  CAD, in timp ce un apartament de dimensiuni similare situate in afara centrului orasului va costa de la 750 la 1.000 CAD. Chiria pentru un apartament cu 3 intr-un oras mare variaza intre 1700 si 2.500 CAD, in functie de oras. Cu toate acestea, emigrantii care traiesc intr-un apartament de dimensiuni similare in afara acestor orase platesc aproximativ 1.200 - 1800 CAD.
Iata cateva exemple de costuri medii pentru chirie, in unele dintre cele mai mari orase din Canada:

- apartament cu un dormitor in Toronto: 1.050 CAD

- apartament cu un dormitor in Vancouver: 990 CAD

- apartament cu un dormitor in Ottawa: 820 CAD

- apartament cu un dormitor la Montreal: 620 CAD

- apartament cu un dormitor in Edmonton: 980 CAD

- apartament cu un dormitor in Calgary: 1,070 CAD

- apartament cu trei camere in Toronto: 1,900 CAD

- apartament cu trei camere in Vancouver: 1,950 CAD

- apartament cu trei camere in Ottawa: 1.300 CAD

- apartament cu trei camere in Montreal: 1.050 CAD

- apartament cu trei camere in Edmonton: 1.500 CAD

- apartament cu trei camere in Calgary: 1.600 CAD

Transport - Locuri de munca Canada

In ciuda dimensiunilor sale geografice mari, transportul in Canada, nu este dificil. Tara are un sistem excelent de transport public, care ofera emigrantilor o serie de alternative. Canada are aproape 900,000 km de drumuri, mai mult de 49,000 km de sine de cale ferata si 26 de aeroporturi.
In plus, Canada are cea mai lunga coasta din lume si cea mai mare concentratie de lacuri cu apa dulce. Marile orase canadiene, cum ar fi Toronto, Calgary si Vancouver au retele eficiente de transport public si piste speciale pentru biciclete.
Canada ofera diverse optiuni de transport in comun, inclusiv drumuri bine gestionate, cai ferate si avioane care leaga cele mai mari orase canadiene.

Calitatea unei experiente privind transportul public depinde de distanta calatoriei, dar emigantii din Canada au intotdeauna mai multe optiuni atunci cand vine vorba de transport.