{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '8' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Cauti locuri de munca in Cehia? Pe Infomunca se afla cele mai noi locuri de munca in strainatate. Descopera acum ultimele joburi postate de angajatori!

Climatul economic favorabil al tarii a atras in ultimii ani, multi emigrantii care isi doresc locuri de munca in Cehia.

Cetatenii UE, sunt favorizati si lasati sa lucreze in tara, fara a necesita un permis de munca.
Republica Ceha are un mediu de afaceri favorabil, iar emigantii nu ar trebui sa aiba probleme de adaptare la locul de munca. Cu toate acestea, cu o forta de munca foarte educata si calificata, competitia pentru locuri de munca de top poate fi acerba. Cei care detin acreditarile potrivite, au numeroase oportunitati de angajare in Cehia.
Ceha este principala limba vorbita in lumea afacerilor, desi unii directori de rang superior si asociati mai tineri pot vorbi si intelege limba engleza.
Majoritatea emigrantilor care pornesc spre Cehia, vor gasi locuri de munca in Praga. Sectoarele, cum ar fi produse farmaceutice, imprimare, prelucrarea produselor alimentare, fabricarea de echipamente de transport, IT si inginerie electrica, atrag emigrantii care isi cauta un loc de munca in oras. Servicii financiare, servicii comerciale, comert si restaurante -  sunt alte sectoare care ofera locuri de munca in Praga.

Exista, de asemenea, oportunitati de angajare si orasele mai mici, in special in sectorul turismului. Predarea limbii engleze este de asemenea o ocupatie populara pentru emigrantii din Republica Ceha.

Cultura de afaceri in Republica Ceha este de cea mai mare parte formala si construirea de relatii personale este, de asemenea, un aspect important. Saptamana de lucru in Republica Ceha este de obicei de 40 de ore pe saptamana, de luni pana vineri. In general, angajatii au dreptul la 20 de zile de concediu pe an.

Salariu mediu lunar: 22.091 CZK

Costul vietii - Locuri de munca Cehia

Costul de trai in Republica Ceha este scazut in comparatie cu alte tari din Europa. Capitala Cehiei, Praga, este de asemenea, ieftina in comparatie cu alte orase europene.

Singurele lucruri care nu sunt atat de ieftine in Republica Ceha sunt divertismentul si asistenta medicala. Preturile pentru aceste lucruri sunt pe picior de egalitate cu restul Europei.

Chiria in Republica Ceha - Locuri de munca Cehia

Costurile de cazare in Republica Ceha sunt medii in comparatie cu restul Europei. Utilitatile sunt, de asemenea,disponibile la preturi medii. Piata imobiliara ceha este excedentara din cauza numeroaselor proprietati de lux, construite inainte de criza financiara globala pentru a se adapta mai mult emigantilor din Republica Ceha. Acum, desi exista mai putini emigranti in tara, posibilitatile de cazare numeroase raman.
Aceasta este o veste buna pentru emigantii din Republica Ceha, deoarece acestia pot gasi locuinte de calitate la un pret rezonabil. Praga, cu toate acestea, are cea mai mare concentratie de emiganti din tara si, prin urmare, cazarea este mai scumpa acolo.

Pretul mediu de cuparare pentru un apartament in Republica Ceha este de aproximativ 1,8 milioane CZK. in zonele populare din Praga este mult mai scump- aproximativ 4,8 milioane CZK.

Emigrantii care se deplaseaza in Cehia vor fi bucurosi sa stie ca nu exista restrictii privind strainii, atunci cand vine vorba de cumpararea unei proprietati - cu toate ca asigurarea creditului ipotecar poate necesita rezidenta permanenta, in functie de banca.
Emigrantii, de obicei, opteaza pentru inchirierea unei locuinte; exista o varietate larga de optiuni de inchiriere, de la case goale, la camere mobilate in apartamente comune.
Preturile de inchiriere sunt urmatoarele: 1 camera – 8.210 CZK
Apartament 3 camere – 13.499 CZK

Costul transportului in Republica Ceha - Locuri de munca Cehia

Transportul in Cehia nu este foarte costisitor. Atat transportul public si benzina sunt relativ ieftine. Emigrantii isi pot achizitiona o masina mica cu aproximativ 370.000 CZK.

Exista o varietate de abonamente diferite disponibile pentru sistemul de transport public in Cehia. Un abonament de 24 de ore costa aproximativ 110 CZK, un abonament valabil trei zile este 310 CZK, iar un abonament lunar de 550 CZK.

Taxiurile sunt mai scumpe, o calatorie de la aeroport pana in centrul orasului Praga costa in jur de 500 CZK si o scurta calatorie in oras costa in jur de 200 CZK.

Mancarea si imbracamintea in Cehia - Locuri de munca Cehia

Bacania nu este scumpa in Republica Ceha iar emigrantii vor cheltui mult mai putini bani pe alimente decat sunt obisnuiti.

Imbracaminte este unul dintre putinele lucruri care sunt scumpe in Republica Ceha. O pereche de blugi de marca pentru barbati costa aproximativ 1.900 CZK si rochie de vara costa aproximativ 850 CZK. Emigrnatii ar trebui sa profite de numeroasele magazine de imbracaminte de epoca din Praga, unde pot gasi haine de buna calitate, la un pret mai accesibil.