{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '0' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Cauti locuri de munca in Congo? Doar pe infomunca vei gasi cele mai noi locuri de munca in strainatate.

Emigrantii care lucreaza in Congo sunt angajati in principal in industria miniera sau in sectorul umanitar. Agricultura, pescuitul si silvicultura sunt de asemenea, alte sectoare majore care contribuie la economia tarii si in care puteti gasi locuri de munca in Congo. Exista oportunitati de angajare si in domeniul telecomunicatiilor, bancar si IT.

In Congo, angajatii in din sectorul corporativ sunt in general, bine platiti. Cei care se gandesc sa isi caute joburi in aceasta tara, trebuie sa ia in considerare factorii de trai dificili din aceasta tara africana. Nesiguranta, instabilitatea politica, lipsa serviciilor de baza si a infrastructurii, sunt toti factori care contribuie la dificultati de viata si de munca.

Kinshasa este cel mai mare oras si centrul economic al tarii, unde cei mai multi emiganti  isi vor gasi de lucru. Regiunea miniera Katanga si Lubumbashi, este de asemenea o destinatie populara pentru emigantii care isi cauta un loc de munca, in timp ce cei care lucreaza in sctorul umanitar, isi pot gasi usor de munca in provinciile de est Kivu.

Emigantii care doresc sa se angajeze in Congo necesita un permis de munca si viza. Procedeul de obtinerea unui loc de munca nu este intotdeauna usor, iar guvernul are o serie de restrictii atunci cand vine vorba de angajarea strainilor.
O companie congoleza poate angaja un maxim de 15% persoane non-congoleze, in timp ce in sectorul minier, in personalul de conducere trebuie sa existe cel mult 5% straini, si 10% din ceilalti  angajati pot fi straini.

Republica Democrata Congo - Locuri de munca Congo

este a doua cea mai mare tara din Africa, situata in regiunea Marilor Lacuri din Africa Centrala, avand o iesire ingusta la Oceanul Atlantic. Tara are o clima tropicala cu temperaturi ridicate in zona centrala.

Limbi oficiale - Locuri de munca Congo

franceza, Kikongo, Lingala, Tshiluba, Swahili.

Moneda - Locuri de munca Congo

Francul congolez

Cazare - Locuri de munca Congo

Emigantii pot fi cazati in locuinte securizate daca acestea sunt furnizate si platite de catre angajatori. Chiria si locuintele in Congo sunt extrem de scumpe, insa cele mai multe costuri, inclusiv chiria, electricitatea si alte utilitati sunt, de obicei, acoperite de angajator. Cei care merg la munca in Congo, trebuie sa se asigure ca pachetul lor salarial include si plata chiriei.
Pentru emigantii care se deplaseaza la Kinshasa pentru un loc de munca pe termen scurt, o optiune buna sunt hotelurile, care ofera cazare decenta.

Transport - Locuri de munca Congo

Infrastructura de transport este foarte slab dezvoltata. In timp ce in orase, transportul public se poate face pe cale rutiera, calatoriile intre orase, se realizeaza cel mai bine prin intermediul transportului aerian.
Autobuze – exista o serie de servicii de transport cu autobuzul care opereaza intre Congo si tarile invecinate, insa din cauza numeroaselor probleme de siguranta, calatoriile cu autobuzul in intreaga tara ar trebui cel mai bine, evitate.

In majoritatea oraselor, functioneaza de asemenea, microbuze, insa acestea sunt de multe ori supraaglomerate si prost intretinute si trebuie utilizate cu maxima precautie.

Serviciile de transport feroviar sunt foarte rare si nesigure in Congo. In ciuda unor proiecte feroviare de reabilitare, de catre firmele chineze care opereaza in sectorul minier, exista foarte putine servicii pentru pasageri.
Datorita miilor de kilometri de rauri navigabile, transportul pe apa ramane un mijloc de transport popular in cadrul Congo. Feribotul functioneaza intre Kinshasa si Brazzabille.

Sistemul medical - Locuri de munca Congo

Desi s-au facut unele eforturi pentru a imbunatati asistenta medicala in Congo, sistemul de sanatate al tarii ramane intr-o stare extrem de precara, iar emigantii care au nevoie de ingrijiri medicale speciale, vor trebui cel mai probabil sa caute ajutor in afara tarii.
Cu toate ca asistenta medicala de baza este disponibila in principalele orase, cum ar fi Kinshasa si Lubumbashi, facilitatile medicale sunt practic inexistente in zonele rurale.