{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '0' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Cauti joburi in Dubai? La noi pe site vei gasi cele mai noi locuri de munca in strainatate.


Inainte de a pleca in Dubai, ar trebui sa va asigurati ca aveti un loc de munca. Desi multi cetateni straini au ales sa ignore  acest sfat si sa porneasca in cautarea unui job de unii singuri, dupa ce au sosit in emirat, trebuie remarcat faptul ca este mult mai dificil sa procedati asa.
Acestea fiind spuse, angajatorii cauta tot mai mult sa angajaeze persoane care deja s-au stabilit in regiune; prin urmare, statutul de rezident poate fi un drum lung in ceea ce priveste asigurarea unor locuri de munca.

Importanta unui permis de sedere - Locuri de munca Dubai

Este practic imposibil sa se inceapa o viata in Dubai fara un permis de sedere, intrucat acesta permite ocuparea unui loc de munca in mod legal. Un permis de sedere trebuie, de asemenea, sa fie prezentat atunci cand cumperi un telefon mobil, deschizi un cont bancar, inchiriezi o proprietate si orice alta logistica necesara pentru o viata normala in Dubai.
Locurile de munca in EAU sunt in majoritate in sectorul bancar si financiar, asigurari, constructii, comert si servicii, precum si sectorul telecomunicatiilor. Cei care au de gand sa plece in Dubai, ar trebui sa fie constienti de faptul ca flexibilitatea carierei in Dubai este foarte limitata.

Caracteristici generale - Locuri de munca Dubai

Dubaiul este un oras situat in Emiratele Arabe Unite, fiind cel mai mare in ceea ce priveste nr de locuitori, dar si centrul financiar al EAU. Dubai se afla pe coasta sud-estica a Golfului Persic, fiind caracterizat de o clima desertica cu temperaturi foarte ridicate.

Costul de trai - Locuri de munca Dubai

Este demn de retinut faptul ca in Dubai costul de trai poate fi destul de mare. Orasul se afla in topul clasamentelor, ca fiind unul dintre cele mai scumpe din regiunea Golfului Persic.
Nu exista impozite pe salarii in Dubai, iar impozitul pe vanzari este minim. In ciuda climatului fiscal favorabil, cheltuielile de trai pot creste, si multi emigantii se vor trezi cheltuind bani pe lucruri luxoase pe care in mod normal, nu le-ar fi cumparat in tara lor. Cazare, transportul si educatia sunt cele mai mari cheltuieli pentru emigantii care locuiesc in Dubai.

Chiria in Dubai - Locuri de munca Dubai

Exista o multime de posibilitati de cazare in Dubai. Cu toate ca preturile de leasing a scazut dupa  2008, piata imobiliara a inceput incet sa-si revina, iar preturile sunt in continua crestere din nou. Din pacate, cresterea preturilor de inchiriere nu au fost insotita de cresteri similare ale salariilor. Cu toate acestea, piata a aratat o tendinta de stabilizare a preturilor, ceea ce este o veste buna pentru emigrantii care se deplaseaza catre Dubai.
Desi multi emiganti cocheteaza cu ideea de a trai intr-o vila de lux din Orientul Mijlociu, cu o curte generos si piscina, acest tip de locuinte poate fi adesea costisitoare si la mare cerere. Fie ca aveti de gand cumpararea unei proprietati in Dubai sau inchirierea, cel mai bine este sa temperati aceste vise  marete si sa luati in considerare o serie de factori.
in functie de contract, emigrantii pot constata ca acestora le este alocateao locuinta de catre angajatorul lor.

Tipuri de cazare in Dubai - Locuri de munca Dubai

Tipul de cazare si costurile asociate sunt factori importanti pe care trebuie sa ii luati in considerare. Atat locuintele mobilate, cat si cele nemobilate sunt disponibil in Dubai, existand mai multe stiluri diferite de locuinte, din care puteti alege, cele mai importante fiind:

  • Apartamentele - in general, nu au gradina dar pot avea balcon
  • Casele - sunt duplexuri sau triplexuri cu o mica gradina
  • Vile - anumite zone si suburbii din Dubai sunt mai scumpe decat altele; acest lucru este valabil mai ales din New Dubai, o colectie de suburbii, care a fost dezvoltata recent

Transport - Locuri de munca Dubai

Dubai se imparte de fapt in doua zone distincte: orasul original, construit in jurul Creekului (un golfulet din Golful Arabic) si New Dubai, unde se afla noile dezvoltari.

  • Taxiuri - Dubai are o flota de aproximativ 10.000 de taxiuri, de obicei Toyota Corolla. Ele sunt bine reglementate, curate si dispun de aer conditionat. Exista si taxiuri doar pentru (cu soferi de sex feminin) si cateva taxiuri speciale pentru persoanele cu handicap.
  • Autobuze - Exista o flota mare si in crestere de autobuz care acopera cea mai mare parte a orasului.Toate sunt dotate cu aer conditionat, bine intretinute si curate. Autobuzele pentru transport public sunt numerotate iar panoul electronic de destinatie este in limba engleza si araba.