{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '0' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Cauti joburi in Egipt? Doar pe Infomunca vei gasi cele mai noi locuri de munca in strainatate. Intra acum si descopera ultimele locuri de munca postate de angajatori!

Majoritatea emigrantilor care lucreaza in Egipt, se afla in Cairo. Fiind cel mai mare oras din Egipt, este de asemenea si locul cu cele mai multe oportunitati de angajare, si, prin urmare, gazda unei populatii mai evidente de europeni si americani.
Tipurile de locuri de munca in Egipt (Cairo) variaza, insa cei mai multi emiganti nu isi schimba orasul pentru o promisiune financiara. Cea mai comuna ocupatie pentru emigrantii care lucreaza in Egipt este predarea, atat in scolile private, cat si in scolile cu predare in limba engleza.
Alte industrii care atrag emigrantii sunt sectorul exportului de petrol si afacerile media. De asemenea, in Cairo are o industrie IT in curs de dezvoltare.

Emigrantii angajati de peste mari pentru a lucra in Egipt, se bucura de un salariu mai mare, platit de obicei in moneda straina, cum ar fi euro, lire sau dolari americani. Emigrantii angajati in Egipt, insa, sunt platiti in moneda locala si castiga mult mai putin.
Relatiile reprezinta o parte importanta a culturii de afaceri egiptene, care functioneaza in mare masura pe premisa contactelor personale si a recomandarilor.
Pentru o societate conservatoare, afacerile in Egipt se desfasoara intr-un mod inca personal si prietenos. Cateva lucruri utile despre cultura de afaceri in Egipt:
- Punctualitatea si aparitia formala sunt importante; costumul si cravata sunt purtae de oamenii de afaceri iar femeile trebuie sa se imbrace modest
- Emigrantii trebuie sa respecte obiceiurile islamice locale
- Engleza este inteleasa si vorbita la scara larga, insa cunoasterea de baza a limbii arabe va fi apreciata
- Saptamana de munca incepe duminica si se termina joi, iar orele de lucru sunt de la 9 dimineata la 5 dupa-amiaza in sectorul privat, si de la 8 dimineata la 3 dupa-amiaza in sectorul public.
- Multi oameni de afaceri egipteni nu sunt disponibili in timpul Ramadamului
- Cartile de vizita trebuie tiparite in limba engleza si araba
- Egiptenii prefera adesea comunicarea indirecta si rareori vor spune "nu". Emigantii trebuie sa citeasca limbajul corpului lor pentru a determina daca raspunsul este pozitiv sau negativ.
Salariul mediu lunar: 2563.90 EGP

Caracteristici generale - Locuri de munca Egipt

Egiptul este a 29-a cea mai mare tara din lume, acoperind o suprafata totala 1.002.450 km². Este situat in nord-estul continentului african, la Marea Mediterana, la intersectia dintre Africa, Asia si Europa.
Verile egiptene sunt calde si uscate, in cea mai mare parte a tarii si umede de-alugul coastei Mediterane. Iernile sunt  blande, cu ploi, dar de obicei sunt caracterizate prin zile insorite si nopti reci.

Costul de trai - Locuri de munca Egipt

Costul de trai in Egipt este mai scazut decat cel din standardele occidentale. Cifrele recente arata ca acesta este cu 70% mai mic la Cairo decat la Londra, si cu 62% mai mic decat in Washington DC.
Scaderea dramatica a strainilor care vin sa locuiasca in Egipt, a afectat piata imobiliara.

Chiria - Locuri de munca Egipt

Multe dintre companiile angjatoare ofera emigrantilor, plata chiriei sau o indemnizatie ca parte din salariul convenit. Acesta este un punct important in care se poate negocia plata chiriei, in cazul in care aceasta nu este deja inclusa in contract.
Cei care nu sunt suficient de norocosi pentru a avea un angajator care ii plateste chiria, pot apela la un agent imobiliar, lucru de altfel, esential pentru a gasi casa perfecta, in Egipt.
Pentru emigranti, exista o gama larga de optiuni de locuinte. Majoritatea isi gasesc locuinte in zone in care exista deja emiganti.Este important ca cei care inchiriaza o locuinta sa o faca intotdeauna pe baza unui contract de inchiriere si niciodata prin acord verbal. De asemenea, emigantii ar trebui sa insiste asupra faptului ca un contract sa inchiriere sa fie scris si in limba engleza.

In Hurghada, de exemplu, chiriile sunt de 1500 EGP, pe luna, pentru un apartament mobilat nou, cu un singur dormitor. Chiriile cu sevicii complete, precum, curatenie zilnica sau piscina comuna sunt disponibile de la 3000 EGP lunar.
In centrul oraselor un apartament cu o camera costa 2283 EGP, iar unul cu 3 camere, 2573 EGP.

Transport - Locuri de munca Egipt

Sistemul de transport public in Egipt este extins si la preturi accesibile fiind relativ usor sa te deplasezi dintr-o zona in alta. Singura dificultate cu care s-ar putea confrunta persoanele noi,  este faptul ca strazile din Egipt de multe ori nu au nume, asadar, emigrantii vor trebui sa ceara ajutorul localnicilor.
Rutele de autobuz conecteaza marile orase ale tarii. Cu toate acestea, multe autobuze pot fi supraaglomerate si incomode.
Pretul unui bilet depinde de ruta, daca autobuzul este dotat cu aer conditionat si daca are video. Cu cat calatoria este mai scumpa, cu atat deplasarea este mai confortabila.
Biletele pot fi achizitionate de la toate statiile de autobuz sau chiar din interiorul autobuzelor, desi este recomandat sa va rezervati biletul in avans pentru a va garanta un loc pe rutele aglomerate.

Taxi: 3 EGP/km

Abonament lunar transport public: 70 EGP