{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '5' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Cauti locuri de munca in SUA? Doar pe site-ul nostru veti gasi cele mai noi locuri de munca in strainatate.

Piata muncii in SUA - Locuri de munca S.U.A.

Munca grea este o virtute respectata in SUA si emigrantii trebuie sa se astepte la un program riguros, care este de multe ori mai lung de 40 de ore pe saptamana. Exista mai putine zile de concediu decat au angajatii in Europa, cu numai doua saptamani de concediu anual, in majoritatea locurilor de munca.
Emigrantii vor avea nevoie de o viza de imigrare pentru a locui si lucra in SUA.

Economia americana este formata din mai multe industrii diferite, care sunt in mare masura determinate de locatia regionala. Orasele de pe Coasta de Est, cum ar fi New York si Boston, sunt actori financiari puternici, regiunea statelor nordice revendicand sectoare legate de agricultura si resurse naturale, iar metropolele din Coasta de Vest, cum ar fi Los Angeles si Seattle, sunt renumite pentru tehnologie si dezvoltare de divertisment.
Americanii sunt din ce in ce mai concentrati pe locuri de munca in domeniul servicii. Cererea de locuri de munca in SUA reduse, cum ar fi munca agricola si ajutor domestic, au fost indeplinite de un val de imigratie mexican care a facut imigratia un subiect politic fierbinte.
Cu toate acestea, emigrantii din SUA accepta si completeaza mai multe parti ale fortei de munca calificate.
Cererea pentru angajatii din domeniul medical - cum ar fi infirmeieri, asistenti medicali si tehnicieni - este in crestere. Locuri de munca referitoare la ingrijirea pentru persoanele in varsta sunt, de asemenea, in crestere. SUA este deosebit de interesata de profesionisti calificati pentru domenii cum ar fi sectorul IT.

Costul de viata - Locuri de munca S.U.A.

Costul de trai in SUA variaza de la o regiune la alta si de la oras in oras.

Cele mai de seama centre cosmopolite - indiferent de localizarea geografica - cum ar fi New York, San Francisco si Los Angeles sunt cele mai scumpe orase din SUA.
Costul de trai intr-un oras mare poate fi cu 50% mai mare decat cel al mediei nationale. Pentru a compensa acest lucru, salariile din orasele mari tind sa fie mai mari, insa de multe ori acestea nu sunt proportionale cu costul vietii orasului.
O mare parte din costul ridicat de trai se datoreaza preturilor imobiliare scumpe, un cost ce poate fi oarecum atenuat prin cei care traiesc in afara oraselor mari. In comunitatile rurale, preturile locuintelor sunt mult mai mici.

In medie, cheltuielile sunt mai mici decat in tarile din Europa de Vest. Cu toate acestea, unele cheltuieli cu care emigantii nu sunt neobisnuiti, vor trebui, sa fie luate in considerare.

De exemplu, emigantii care traiesc in SUA in afara oraselor mari, vor trebui sa investeasca intr-un automobil de incredere pentru deplasare. Din fericire, benzina tinde sa fie mult mai ieftina decat in Europa, dar emigantii vor trebui sa aiba in vedere faptul ca totalul de consum va fi probabil mai mare.
In multe parti ale SUA, incalzirea si aerul conditionat pot fi utilizate pe scara larga pe tot parcursul anului, iar costurile pot fi destul de scumpe.

Chirie - Locuri de munca S.U.A.

Emigantii care se deplaseaza in SUA vor gasi un standard inalt de optiuni de cazare disponibile. Fie ca noii veniti doresc sa inchirieze o casa, fie ca doresc sa cumpare un teren, optiunile sunt diverse si bine adaptate la nevoile individuale si bugetul fiecaruia.
Contractele de inchiriere in SUA sunt in general semnate pe sase luni sau un an.
Apartament (1 dormitor), in centru orasului - 1,182.79 $

  • Apartament (1 dormitor) in afara centrului - 890.16 $
  • Apartament (3 dormitoare), in centru orasului - 1,960.06 $
  • Apartament (3 dormitoare) in afara centrului - 1,476.90 $

Transport - Locuri de munca S.U.A.

Exista mai multe modalitati de transport in SUA, de la comoditatea de a conduce un vehicul personal, la numeroasele forme de transport public la preturi accesibile. Alegerea de transport va depinde nu numai de locatie, dar, de asemenea, la buget si confort.

  • 1 Bilet (Transport Local) 2.25 $
  • Abonament lunar (Pret normal) 70.00 $
  • Taxi 1 km (tarif normal) 1,55 $

Autobuze - Locuri de munca S.U.A.

In timp ce unele orase mari au propria lor cale ferata sau metrou, orasele mai mici sau suburbii nu pot avea aceasta comoditate, insa exista cel putin un anumit tip de serviciu public de transport – autobuzele, de exemplu. Tarifele sunt rezonabile, in multe cazuri, cu reduceri la dispozitia studentilor, persoanele in varsta si a altor persoane.
Mai multe companii de transport cu autobuzul, cum ar fi Greyhound ofera servicii intercity economice in comparatie cu trenurile, transportul aerian, si chiar masina personala.

Cai ferate si pasaje subterane - Locuri de munca S.U.A.

New York si San Francisco sunt doar cateva din orasele care au servicii de transport feroviar. in timp ce serviciile de metrou sunt, in general, descrise ca pasaje subterane, unele rute feroviare au ambele tipuri de tren: subteran si de suprafata.

Taxiuri - Locuri de munca S.U.A.

Taxiurile sunt de obicei gasite in zone urbane si periferice interioare suburbane sau chiar si in orasele mai mici. Desi taxiurile sunt extrem de convenabile pentru intre distante scurte, acestea pot fi destul de costisitoare si nu intotdeauna cea mai placuta experienta.