{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '1' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Esti in cautare de locuri de munca in Scotia? Pe portalul de joburi Infomunca gasesti cele mai noi locuri de munca in strainatate.

Piata muncii in Scotia - Locuri de munca Scotia

Exista mai multe beneficii pentru care merita sa traiesti si sa muncesti in Scotia. De la viata sociala vibranta, la pacea si linistea unora dintre cele mai uimitoare peisaje din lume, Scotia ofera un stil de viata potrivit tuturor.
Tara are o economie puternica si o reputatie care permite noilor sectoare ale industriei sa se dezvolte si sa prospere. Ca rezultat, oportunitatile de locuri de munca in Scotia sunt diverse.
Scotia este un centru de excelenta pentru tehnologiile electronice. Este al patrulea cel mai mare centru de servicii financiare din Europa. Gazduieste una dintre cele mai vibrante industrii energetice ale Europei, existand un mare potential in sectorul stiintelor vietii, cu o gama larga de expertiza, inclusiv descoperirea de medicamente, bio-fabricarea si stiinta celulelor stem.
In plus, Scotia continua sa se dezvolte in domenii cum ar fi jocuri de calculator, literatura, moda, textile, muzica si animatie, creand astfel posibilitatea unor locuri de munca pentru emigranti.

Oportunitati de angajare excelente si modul de trai de invidiat fac din Scotia, o experienta unica.

Caracteristici generale - Locuri de munca Scotia

Scotia este situata in partea de nord a Marii Britanii, fiind inconjurata de ape pe  din laturile sale: La nord si vest – Oceanul Atlantic, iar la est – Marea Nordului.
Relieful este formati din munti, aici aflandu-se si cele mai inalte altitudinni din Regatul Unit. Clima este rece si friguroasa, fiind sub influenta curentilor de aer si oceanici.

Costul de trai - Locuri de munca Scotia

O tara mica, cu o inima mare, si unele dintre cele mai frumoase peisaje, orase pline de viata si de oameni primitori – asa am putea descrie frumoasa tara a Scotiei. Mai mult decat atat, sa traiesti in Scotia nu este numai placut, dar, in general, mai putin costisitor decat multe alte zone ale Marii Britanii - cheltuielile saptamanale ajungand sa fie cu 20% mai ieftine decat in Londra si cu 10% mai ieftine decat in Marea Britanie ca intreg.

Salarii - Locuri de munca Scotia

Salariul mediu anual este de 2700 £.

Castigurile medii in Scotia se claseaza pe locul 3, intre cele 12 tari si regiuni din Marea Britanie (doar  Londra si regiunea de Sud-Est au venituri medii mai mari).
Aberdeen si Edinburgh ofera unele dintre cele mai mari salarii medii din Marea Britanie - respectiv 3800 £ si £ 3578. Londra este singurul oras din Marea Britanie, unde salariile medii sunt mai mari.

Toti cei care lucreaza in Scotia platesc impozit pe venit si asigurare nationala din veniturile lor, pentru serviciile publice si beneficiile oferite de guvern. In cele mai multe cazuri, angajatorul deduce in mod automat aceste taxe din salariul lunar.

In 2015-2016 primii 10,600 £ din venitul tau nu vor fi impozitati, iar pentr urmatorii £ 3180 vei plati 20% impozit. Pentru majoritatea oamenilor, rata de impozitare este de 40%.

Cele mai multe persoane angajate platesc asigurare nationala Clasa 1. In 2015-2016, acest lucru inseamna ca in mod normal, veti plati 12% pentru veniturile intre £ 672- £ 3532 pe luna si 2% pe castigul salarial peste £ 3532 pe luna.

Chiria - Locuri de munca Scotia

Cu toate ca preturile caselor si chiria sunt adesea mai mici decat in alte parti ale Regatului Unit, preturile variaza in functie de locul in care locuiti si tipul de proprietate pe care il doriti. Chiria medie lunara in Scotia este de £ 537.

Agentii imobiliari va pot ajuta in cautarea unui locul perfect de inchiriat. Ei va pot arata apartamente si case disponibile, va pot oferi consiliere si va ghideaza in procesul de inchiriere.

Costurile variaza in functie de marimea, tipul si locatia proprietatii inchiriati. De exemplu, o camera intr-o pensiune sau un apartament in comun va costa mai putin decat daca inchiriati un apartament sau o casa pe cont propriu.

Alimente - Locuri de munca Scotia

Costul cumparaturilor saptamanale depinde de ceea ce cumperi, numarul de persoane pentru care face cumparaturi si locul de unde le faci. O Gospodarie cheltuie in medie 54.80 £ pe saptamana pe produsele alimentare, mai ieftin decat majoritatea celorlalte parti ale Regatului Unit.

Transport - Locuri de munca Scotia

Daca mergeti in mod regulat cu transportul public, puteti economisi bani prin achizitionarea de bilete saptamanale, lunare sau anuale. In medie, se cheltuie £ 12.40 pe saptamana, pe mijloacele de transport public, intr-o gospodarie.