{{ jobSearch.result && jobSearch.result.total != null ? jobSearch.result.total : '2' }} locuri de munca
Sortare {{jobSearch.getSelectedSorting()}} Nr. joburi pe pagina 10 25 50

Cauti locuri de munca pe vase de croaziera? Pe infomunca vei gasi cele mai noi locuri de munca in strainatate. Intra acum si descopera ultimele joburi postate de marii angajatori!

Echipajul de pe vasele de croaziera este format din profesionisti ce ofera servicii, ospitalitate, servicii pentru clienti si plimbari. Angajatilor li se cere sa semneze un contract pentru a lucra la nivel international. Pe navele de croaziera se angajeaza un echipaj pentru a lucra in fiecare aspect al intretinerii navei, personal pentru a gestiona nava si concesionari sa lucreze in magazine. Munca pe o nava de croaziera este o modalitate foarte buna de a vedea lumea, economisi bani si de a intalni oameni noi din multe tari diferite.
Sa ai un job pe o nava de croaziera nu este acelasi lucru ca si munca pe teren, nu este mai rau, ci doar nu este la fel. Nu vei avea parte de luxul de a merge acasa, la sfarsitul zilei.
Totusi, un mare avantaj al joburilor pe vase de croaziera, este ca vei avea posibilitatea sa vizitezi si sa explorezi (da, vei avea timp liber pentru a explora) diferite parti ale lumii, precum Alaska, Australia, Marea Baltica, Canada, Caraibe, America Centrala, de Est si Europa de Vest, Hawaii, India, Marea mediterana, Orientul Mijlociu, Fiordurile norvegiene, insulele din Pacificul de Sud, America de Sud si Asia de Sud-Est.

Program de lucru - Locuri de munca Vase de croaziera

Toate departamentele au un program de lucru diferit. Unii lucreaza numai in timp ce nava este pe mare, in timp ce altii opereaza, indiferent de localizarea navei.
Cei mai multi membri ai echipajului lucreaza 10 ore pe zi, 6 zile pe saptamana, timp de 10 luni. Ei merg acasa pentru o vacanta de doua luni si sa se intorc dupa aceasta perioada. Acest lucru poate varia in functie de tipul de job, dar aproape toti membrii echipajului vor lucra ore lungi cu putine pauze si cateva zile libere.

Salariu pe un vas de croaziera - Locuri de munca Vase de croaziera

Pentru majoritatea echipajului, joburile pe nave sunt despre bani. Cat castiga intr-o luna, chiar daca este sub $ 1000, este mult mai mult decat majoritatea echipajului castiga in tarile lor de origine.
Pentru un job pe vase de croaziera, vei castiga de obicei, de la 1500 $ la peste 5000$ USD pe luna, in functie de pozitie. Mai important, vei avea aproape zero cheltuieli la chirie, mese si chiar de acoperire medicala gratuita. Acest lucru iti va permite sa economisesti pana la 95% din fiecare salariu. Unde altundeva mai poti economisi 10.000 - 20.000 $, in mai putin de sase luni?

Viata sociala UIMITOARE - Locuri de munca Vase de croaziera

Cel mai probabil vei lucra intre 40-60 de ore pe saptamana, dar vei avea si o multime de timp liber la bord. Vei avea acces la barurile echipajului, saloane, restaurant, cafenele internet, cazi cu hidromasaj, piscine,  sala de sport si chiar o punte numai pentru plaja, sa nu mai vorbim de petrecerile echipajului si noptile tematice!

Privilegii speciale - Locuri de munca Vase de croaziera

in functie de pozitia si locul de munca, ti se va permite sa socializezi in barurile de pasageri, cluburile de noapte, saloane si teatre atunci cand nu lucrezi. Vei putea asculta trupe live si lua masa in restaurante de cinci stele, astfel incat te poti simti ca un pasager din cand in cand!

Iti vei face o multime de prieteni din toata lumea - Locuri de munca Vase de croaziera

Lucrand indeaproape cu sute de alti membri ai echipajului din intreaga lume, iti garanteaza ca vei forma prietenii de lunga durata, cu niste oameni extraordinari. Vei afla mai multe despre cultura lor, sarbatorile si festivalurile lor. Te vei bucura de o viata sociala cum nu ti-ai imaginat.

O oportunitate care iti poate schimba viata - Locuri de munca Vase de croaziera

Lucrul la bordul unei nave de croaziera este mai mult decat un loc de munca, este o cale valoroasa pentru oportunitatile viitoare. Vei forma relatii la nivel mondial, cu alti membri ai echipajului, cu localnicii din fiecare port si cu pasagerii. Niciodata nu stii unde vor conduce conversatiile tale!

2-4 luni de vacanta - Locuri de munca Vase de croaziera

Ce alte locuri de munca iti ofera pana la 4 luni de concediu pe an? Da, asa e, pana la 4 luni pe an! Ganditi-va la tot acel timp liber pe care il veti putea petrece in orice fel si oriunde doriti.