CV-ul tau apare in topul listei candidatilor pentru joburile la care aplici

CV-ul tau este afisat primul in rezultatele cautarilor efectuate de angajatori in baza de date

CV-ul tau este evidentiat printr-o eticheta speciala

Alege pachetul care ti se potriveste

{{offer.getSelectedCurrencyText()}} Silver 30

Promovare 30 zile

CV-ul promovat Silver va pozitioneaza in fata tuturor candidatilor cu CV-uri nepromovate, in momentul in care angajatorii fac cautari. Sansele de angajare vor fi mai mari decat ale acestora, datorita vizibilitatii mai mari. Acest serviciu este valabil 30 de zile dupa cumparare.

{{offer.getSelectedCurrencyText()}} Silver 60

Promovare 60 zile

CV-ul promovat Silver va pozitioneaza in fata tuturor candidatilor cu CV-uri nepromovate, in momentul in care angajatorii fac cautari. Sansele de angajare vor fi mai mari decat ale acestora, datorita vizibilitatii mai mari. Acest serviciu este valabil 60 de zile dupa cumparare.

{{offer.getSelectedCurrencyText()}} Gold 30

Promovare 30 zile

CV-ul promovat Gold va pozitioneaza in fata tuturor celorlalti candidati, in momentul in care angajatorii fac cautari. Sansele de angajare vor fi semnificativ mai mari datorita vizibilitatii maxime. Acest serviciu este valabil 30 de zile dupa cumparare.

{{offer.getSelectedCurrencyText()}} Gold 60

Promovare 60 zile

CV-ul promovat Gold va pozitioneaza in fata tuturor celorlalti candidati, in momentul in care angajatorii fac cautari. Sansele de angajare vor fi semnificativ mai mari datorita vizibilitatii maxime. Acest serviciu este valabil 60 de zile dupa cumparare.

Afiseaza preturile in: {{::curr.text}}

Ce este CV-ul Premium?

Serviciul CV Premium este o modalitate simpla prin care te poti diferentia de restul candidatilor. Acum CV-ul tau poate sa fie afisat in topul listelor de CV-uri, astfel companiile il vor vizualiza cu prioritate.

De ce este util?

Angajatorii recruteaza activand anunturi sau prin accesarea uneia dintre cele mai mari baze de date de candidati. La un anunt pot aplica sute de persoane, iar cautarea in baza de date returneaza un numar similar de CV-uri. CV Premium te ajuta sa fii printre primii candidati vazuti de recrutori.