Există mai multe oportunităţi disponibile pentru oameni în acest oraş mare, cu o istorie încărcată. Având în vedere că a fost cel mai mare oraş din lume pentru cea mai mare parte a secolului al 19-lea, Londra are încă multe de oferit.

Istoria sa poate fi văzută în tot oraşul, cu atracţii precum Big Ben, Turnul Londrei, Westminster sau Kensington Gardens.

Într-un studiu realizat de GfK, au fost chestionaţi mai mult de 5000 de oameni care au vizitat cele mai mari oraşe din întreaga. Rezultatele au arătat că Londra se clasează pe locul cel mai înalt atunci când oamenii au fost întrebaţi de locul în care s-a simţit cel mai intens cultura şi unde s-ar putea integra cu uşurinţă.

Economia Londrei - Perspectivele de angajare/Locuri de munca

Londra este un "centru internaţional de comerţ şi inovare", aşa cum a declarat Boris Johnson, primar al Londrei. Aceasta oferă o multitudine de locuri de muncă pentru solicitanţii de locuri de muncă care au reşedinţa în Londra, dar nu numai, şi, de asemenea, obligă angajatorii să caute angajaţi cu mult talent şi îndemânare.

Un raport realizat în 2013, prognoza că vor fi de peste 374.000 de locuri de munca create în Marea Britanie, între 2013 şi 2018, adică aproximativ 1 din fiecare patru locuri de munca va fi în Londra. Sectoarele de muncă în care se vor găsi cele mai multe locuri de muncă se anticipează a fi în sectorul de servicii profesionale şi servicii de administrare şi suport.

Între anii 2012-2020, se prognozează, de asemenea că salariile din Londra vor creşte cu o rată medie de 4%. În ansamblu, acestea vor ajunge la o medie estimată de 957 £, acest lucru demonstrând îmbunătăţirea situaţiei economice a oraşului. De asemenea, aceasta înseamnă că stilul de viaţă al celor care trăiesc şi lucrează în oraş se poate îmbunătăţi pe măsură ce venitul disponibil poate fi mai mare. Prin urmare, cei care locuiesc în Londra, vor fi capabili de a experimenta mai mult de stilul de viaţă activ şi cultura interesantă a acestui frumos oraş.

Locuri de munca în Londra

Londra este văzută ca lider mondial al angajaţilor cu înaltă calificare în mass-media, în special mass-media digitală, acest lucru sugerând că oraşul este locul perfect pentru a găsi un loc de muncă într-o industrie înfloritoare.

Reputaţia Londrei arată că acesta este un oraş puternic de la nivel mondial. Există de altfel, de bogăţie de oportunităţi de locuri de munca într-o mare varietate de industrii, motiv pentru care este un oraş fascinant pentru cei care doresc să se angajeze.

Londra este, de asemenea ideală pentru recrutarea de profesori şi bucătari. Va fi întotdeauna nevoie de oameni în astfel de poziţii. Este unul dintre cele mai bune locuri din Marea Britanie în care poţi găsi un loc de muncă.

Există mult mai multe oportunităţi în acest oraş decât există în alte oraşe din Marea Britanie. Numărul de afaceri active din Londra, este în creştere, la un ritm mult mai rapid decât în alte oraşe din Marea Britanie.

Transportul pentru lucru în Londra

Când vine vorba de transport, Londra are faimoasele linii subterane ce fac accesul la diverse locaţii din jurul oraşului. Există staţii de metrou situate în toate zonele principale, cu un total de 270 de staţii de metrou ce acoperă Londra, fiind un mare avantaj pentru persoanele care fac naveta, pentru a avea acces la locul lor de muncă.

Staţiile sunt adesea aproape una de altă, oferind navetiştilor posibilitatea de a merge pe jos, în special în orele de vârf. Autobuzele din Londra, de asemenea, fac naveta mult mai uşoară, oferind un avantaj enorm pentru cei care doresc să acceseze Londra pentru un loc de muncă.

Transportul din Londra este considerat unul dintre cele mai bune din lume. Trecerea de la condus la utilizarea transportului public în centrul oraşului a făcut din Londra un oraş mult mai curat în comparaţie cu alte mari oraşe din întreagă lume.

Serviciul de taxi oferă pentru transport instantaneu în jurul oraşului în celebrele taxiuri negre. Există, de asemenea, serviciul Riverboat pentru cei care caută să evite traficul şi să vadă câteva obiective turistice pe drum.

Avem multe oportunităţi de carieră disponibile, variind de la locurile de muncă în vânzări, la locuri de munca in tehnologie, locuri de muncă în medicinăjoburi în inginerie şi multe altele.