Singură problemă este ca petreci atât de mult timp la locul de muncă încât nu mai ai suficient timp să foloseşti acesti bani puşi deoparte pentru excursii.

Să pleci în vacanţe, este la fel – cool. Te trezeşti la ce ora vrei, te bucuri de soare, zăpadă, cunoşti oameni noi, culturi şi vezi locuri interesante. Singura problema este că în timp ce te distrezi nu mai faci bani.

Probabil v-aţi dat seama unde vrem să ajungem: de ce nu putem să şi muncim şi să fim şi în vacanţă în acelaşi timp? Ei bine, se poate şi este chiar simplu. Oricare dintre următoarele joburi pot fi o alegere perfectă pentru cei care doresc să plece în străinătate să muncească dar să se şi plimbe. Tot ce trebuie să faceţi este să alegeţi, şi să porniţi pe drumul spre fericirea perfectă.

Angajat la Disneyland (Franţa)

Da, Disneyland Paris este un mare angajator. Având ca principii ospitalitatea, divertismentul şi turismul de afaceri la un loc, Disneyland este mereu în căutare de personal care să ajute în cele două parcuri tematice, şapte hoteluri, complexe de magazine, cafenele şi restaurante. Mişto.

Tabăra de vară pentru consilieri (USA)

Dacă vrei să mergi în afara Europei, atunci o alternativă ar fi joburile de consilier în taberele de vară din Statele Unite ale Americii. Experienţa de lucru cu tinerii ar fi de mare ajutor.

Schi Resort (Noua Zeelandă)

Dumnezeu să binecuvânteze emisfera sudică, unde anotimpurile sunt inversate. Iubeşti schiatul, dar nu poţi găsi nici un loc în Europa unde poţi face acest lucru în timpul verii? Nici o problema! În timpul vacanţei noastre de vară, Noua Zeelandă este chiar în plin sezon de schi, cu multe staţiuni în căutare de personal temporar. Aceasta ar putea fi posibilitatea pe care ai aşteptat-o. Staţiunile de schi au multe facilităţi diferite, care au nevoie de menţinere, precum şi oaspeţi care au nevoie să fie hrăniţi, adăpaţi şi menţinuţi fericiţi – astfel că în Noua Zeelandă există o mulţime de oportunităţi pentru tinerii care îşi doresc un job de vară în străinătate.

Cele mai multe locuri de muncă (Finlanda)

Ţine minte: Finlanda are o foarte puternică „cultură a joburilor de vară”. Atât de puternică, încât, angajatorii chiar foarte mari oferă adesea locuri de muncă de vară pentru studenţi şi absolvenţi. Acest lucru înseamnă că, dacă îţi place să faci o excursie la Finlanda, ai putea găsi, de asemenea, ceva de lucru acolo care ar putea fi relevant pentru cariera ta.

Culegător struguri (Franţa)

Francezii sunt cunoscuti pentru vinul lor. În fiecare vară există sute de podgorii în Franţa, cu o recoltă mare de struguri care urmează să fie colectată. Proprietarii viticulturilor oferă adesea cazare sezonieră şi este o modalitate foarte bună de a experimenta o altă cultură şi o altă ţară, în timp ce faci un ban extra.

Culegător măsline (Italia)

Poate că nu eşti pasionat de struguri. Sau de francezi. Iată deci, o altă opţiune pentru tine: culegător de struguri în Italia. Uleiul de măsline, ca şi vinul, este unul dintre produsele cele mai vechi din Europa, iar producţia sa este o tradiţie venerabilă şi nobilă aşa că aceasta poate fi o şansă perfectă pentru tine dacă iubeşti cultura diferită şi plimbările.