Vreau un CV online!

Model CV Online

Accesibilitate si portabilitate scazuta a cv-ului

Lumea in care traim a devenit din ce in ce mai mica datorita dezvoltarii si ieftinirii mijloacelor de transport, ceea ce are ca efect inmultirea exponentiala a deplasarilor, calatoriilor. Un cv online poate fi accesat din orice colt al Pamantului cu conditia ca in acea regiune sa existe internet. In cazul in care nu beneficiati de un cv online, lucrurile se pot complica destul de mult : cv-ul trebuie mutat din propriul calculator pe un stick, acesta la randul sau trebuie transportat impreuna cu celelalte lucruri personale si bineinteles ca veti face toate aceste pregatiri doar atunci cand preconizati ca veti avea nevoie de un CV. Cel mai grav este ca de multe ori nici nu stiti cand aveti nevoie de acesta, in timp ce va aflati la mare distanta de casa si in acele momente cand sunteti total nepregatit(a) si luat(a) prin surprindere, singura solutie este CV-ul online.

Imposibilitatea aplicarii online la joburi

Cele mai importante siteuri de joburi din Romania si strainatate, nu permit din motive de logistica si accesibilitate a datelor, aplicarea la joburi cu un cv completat offline. Orice angajator sau portal de joburi serios, doreste sa-si poata filtra cv-urile dupa anumite criterii sau sa efectueze operatiuni asupra lor, operatiuni care in conditiile in care toti aplicantii ar folosi un model de cv propriu, ar fi imposibil de efectuat.

Aparitia complicatiilor la editarea si cosmetizarea cv-ului

Se stie foarte bine ca un candidat cu un cv ordonat, cu un design bun, are mari sanse sa obtina un interviu cu angajatorul. La crearea unui cv online pe un portal de locuri de munca, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la designul sau asezarea in pagina a cv-ului d-voastra. S-au gandit deja la toate acestea designerii website-ului respectiv, iar tot ceea ce d-voastra trebuie sa faceti este sa va asigurati ca introduceti date corecte si complete si la final veti avea un CV profesional fara prea mare effort.

Posibilitatea pierderii cv-ului

Odata creat un cv pe un portal de joburi, sansele ca acel cv sa se piarda sunt foarte mici. De obicei siteurile de joburi detin servere performante inzestrate cu diverse sisteme de backup si de restaurare a datelor in cazul unor catastropfe (incendii, cutremure sau alte calamitati naturale). Pe de alta parte, un cv pastrat in propriul calculator are foarte mari sanse sa se piarda in timp din cauze usor de intuit: stricarea calculatorului, stergerea involuntara a datelor etc.

Portalul de joburi Infomunca va pune la dispozitie propriul model cv online cu ajutorul caruia, toti cei care sunt in cautare de locuri de munca pot sa aplice la cele peste 1500 de joburi aflate in orice moment pe site. 

Creaza CV online