Ţinând asta în minte, iată care sunt 7 semne neaşteptate care dovedesc că ai mai mult succes decât crezi:

Ai progresat mult

O vorbă înţeleaptă spunea: "Nu te gândi la cât de departe ai să ajungi. Uită-te înapoi, şi vezi cât de departe ai ajuns deja. "

Acest principiu se aplică în întreaga viaţa noastră. Gândeşte-te la cum erai acum 5 ani. Ce experienţă ai acumulat? Ce lecţii ai învăţat?

Adevărul: Ai parcurs un drum lung.

Îţi setezi propriile priorităţi

Afacerea sau locul tău de muncă poate că nu îţi aduce milioane, dar tu iubeşti ceea ce faci. Sau, ai învăţat lecţia de nepreţuit că banii nu pot cumpăra timp, aşa că petreci cât de mult timp poţi cu familia şi prietenii (sau făcând ceea ce este important pentru tine).

Stabilirea unor priorităţi este jumătate din reţeta succesului. Cealaltă jumătate este să te ţii de ele.

Iubeşti să înveţi

Eşti un cititor vorace. Îţi place să încerci lucruri noi. Nu te deranjează că faci greşeli.

De ce? Pentru că fiecare nouă călătorie îţi lărgeşte orizontul şi te ajută să-i înţelegi mai bine pe ceilalţi şi lumea din jurul tău. Greşelile nu sunt eşecuri, sunt doar mai multe oportunităţi de a învaţa.

Utilizezi obiectivele

Avem tendinţa de a măsura succesul cu lucrurile mari: a absolvit o şcoală, a câştigat premiul de promovare, s-a căsătorit, etc.

Succesul însă înseamnă lucrurile mici, din spatele scenei care duc la realizări mari: fiecare test trecut, fiecare misiune de lucru, depăşirea emoţiilor primului interviu.

Toate succesele mari încep cu cele mai mici.

Cultivi obiceiuri bune

Aristotel spunea: "Suntem ceea ce facem în mod repetat. Excelenţa, atunci, nu este un act, ci un obicei. "

Ştii cum te trezeşti devreme în fiecare dimineaţă? Ce zici de rutina de fitness pe care o ai? Sau faptul că munceşti din greu pentru a ajunge întotdeauna un pic mai devreme?

Atingerea obiectivelor necesită multă muncă şi perseverenţă. Dar, indiferent de locul în care încerci să mergi, obiceiurile potrivite te ajută să ajungi acolo.

Te străduieşti să fi inteligent emoţional

Nici unul dintre noi nu îşi poate controla perfect emoţiile.

Dar, lucrând la a identifica emoţiile, realizând rolul major pe care îl joacă în viaţa ta, şi folosind această înţelegere pentru a informa procesul de luare a deciziilor, vei avea cu mult mai mult succes.

Nu ai renunţat

Una dintre cheile succesului este persistenţa.

Atât de mulţi oameni renunţa chiar înainte de a trece linia de sosire, sau chiar înainte de a atinge obiectivul în care au investit atât de mult timp şi efort pentru a-l atinge.

Dar asta nu eşti tu. Încă eşti aici, zi de zi hotărât să mergi mai departe, determinat să laşi totul pe masă. Şi asta înseamnă succes.