103206

SOUS CHEF la BEST WESERN HOTEL BUCKINGHAM

  • Anglia, BUCKINGHAM
  • Anglia
  • England, BUCKINGHAM
  • England
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
65%
  • Ultima actualizare: 28 mar.
  • Numar referinta: 103206

Obiectiv profesional

,,,?

  • ANGLIA
  • Full time
  • Domeniile urmariteServicii Hoteluri, Servicii Restaurante, Vanzari Retail / Comert
  • Disponibilitate deplasare in interes de serviciuPana la 25% din program
  • Disponibilitate relocareIn tara si in strainatate

Experienta

  • martie 1916 - Prezent

    SOUS CHEF, BEST WESERN HOTEL BUCKINGHAM

    • BUCKINGHAM, Anglia
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Hoteluri,Restaurante

    SOUS CHEF ,
    Al doilea bucatar in ,bucatarie ,activitati de coordonare si meninere ,rulare a bcatariei ,creare menu nou ,pregatire si formare noi bucatari ,,asigurarea curateniei si a masinilor de funcionare ,colaborare cu mamagerii si cu head chef-ul .,,preparare menu a la cart ,etc...

Aptitudini

Permis de conducere
  • A

Limbi straine

Greaca
Mediu
Engleza
Avansat

Pre-interviu

Cum ti-ai descrie personalitatea?

energic ,bun muncitor ,lider .

Care sunt telurile tale in viata?

sa mncesc in bucatarie !

Descrie jobul ideal pentru tine.

o bucatarie dotata bine si un team pternic profesional .

Care sunt scopurile pe care ti le-ai stabilit in cariera ta?

scoul meu este sa muncesc intr-o bucatarie mare si sa perfomormez inpreuna cu echipa la un nivel profesionist culinar .

Esti mai motivat lucrand in echipa sau in mod individual?

individual ,,ma descurc si in echipa dar deobicei un bucatar isi face treaba singur pe statie colaboreaza numai i anumite aspecte .

Ce job ti-ar place sa ai peste 5 ani?

bucatar sef ,sau cel actual sous chef  .

La actualul sau fostul loc de munca, care au fost/sunt cele mai importante 5 realizari?

un menu nou ,o bucatarie fericita si multi noi bucatari pe care iam invatat meserie .capacitatea hoelului era de cca ,,20 cover pe zi acuma am ajuns la cca 0 cover pe noapte .

Ce fel de salariu meriti?

pe masura muncii mele si a pregatiri mele adica sous chef .

Poti lucra dupa termene limita, sub presiune, etc?

mam calit in astfel de situatii ,,lucrind in bucatarie tim de  8 ani ,,

Care a fost ultima carte pe care ai citit-o?

MAITREI   - MIRCEA ELIADE .

80%
  • Last update: 28 mar.
  • Reference number: 103206

Career goals


                            

  • ANGLIA
  • Full time
  • Wanted work domainsServices Hotels, Services Restaurants, Sales Retail / Trade
  • Availability for work related travelUp to 25% of the schedule
  • Willing to relocateIn the country and abroad

Experience

  • February 2010 - November 2010

    ajutor bucatar housekeeper., THE IXIAN GRAND HOTELS GREECE

    • «Alt oraș», Romania
    • Full time
    • Work domain - Services: Hotels,Tourism

    Ajutor bucatar.
    munca in bucatarie ,curatat ,taiat ,spalat leg fructe ,carne .preparat diverse sosuri si baze ptr mancaruri orez fasole,carne etc..
    hosekeeper.
    intretinere si curatat holurile ,aprovizionare ,magazii si hoseman cu maretiale sapun sampon ,prosoape etc.

  • January 2007 - October 2009

    ajutor bucatar ,bucatar ,housekeeper., LOWES HOTELS ORLANDO USA

    • «Alt oraș», Romania
    • Full time
    • Work domain - Services: Tourism

    Am o experienta de 5 ani in ospitalitate si restaurante .
    in SUA 2 ani in hotel restaurant ca si ajutor bucatar si bucatar .
    hosekeeper .
    miami lowes hotels .
    

  • January 1995 - January 1997

    CLEANER , CARMENS SA.SIBIU

    • «Alt oraș», Romania
    • Full time
    • Work domain - Technicians: Workers

    FIRMA DE CURATENIE SI INTRETINERE SPATII COMERCIALE ,BIROURI SI AMENAJARI INTERIOARE .

Education

  • 1993 - 1998

    Highschool, AVRAM IANCU

    • Sibiu, Romania

Skills

Driving license
  • A

Foreign languages

Greek
Intermediate
English
Advanced