10394

BUCATAR SEF la AMROM CONIMPEX SRL POIANA BRASOV

  • România, Brașov
  • România, Brașov
  • Romania, Brașov
  • Romania, Brașov
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
75%
  • Ultima actualizare: 15.09.2011
  • Numar referinta: 10394

Experienta

  • noiembrie 2010 - Prezent

    BUCATAR SEF, AMROM CONIMPEX SRL POIANA BRASOV

    • Brașov, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Hoteluri,Turism

    EXECUTIVE HEAD CHEF, HOTEL RINA VISTA*** SI HOTEL RINA TIROL ***
    - Raportare directa catre Directorul General ;
    - Participarea activa la conducerea si administrarea restaurantelor si a  celor doua hoteluri;
    - Rapoarte lunare profit si pierdere;
    - Meetinguri zilnice cu departamentele cost-control si vanzari ;
    - Organizarea, administrarea, gestionarea si coordonarea intregii activitati din bucatariile celor doua hoteluri;
    - Verificarea permanenta a stocurilor, verificarea permanenta a calitatii materiei prime
    (valabilitate, calitate, cantitate, necesar), marcarea datelor privind calitatea /
    valabilitatea produselor.
    - Coordonarea activitatii de aprovizionare, identificarea surselor de aprovizionare cele
    mai competitive si de cea mai buna calitate.
    - Intocmirea necesarului de materie prima.
    - Realizarea de rete unice din bucatarie internationala;
    - Gestiune, comenzi, inventare.
    - Nunti, Botezuri, Cocktail-uri, Seri tematice, Cine festive ;
    - Recrutarea, supravegherea, coordonarea, evaluarea periodica si instruirea permanenta a
    personalului din bucatarie, bar, spalatorie vase;
    

  • martie 2010 - octombrie 2010

    BUCATAR SEF, ALDAR REZIDENTIAL SRL, BRASOV

    • Brașov, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Turism

    EXECUTIVE HEAD CHEF, HOTEL GOTT***
    - Participarea activa la conducerea si administrarea restaurantului si hotelului.
    - Consiliere si organizare in deschiderea unei noi bucatarii a la carte
    - Intocmirea documentatiei necesare spre avizare-autorizare conform normelor in
    vigoare
    - rapoarte lunare profit si pierdere
    - supervizeaza bucatarii in prepararea tuturor sectiilor bucatariei a la carte
    - Asigurarea(inclusiv prin participare directa) ,a curateniei desavarsite la locul de
    munca, respectarii tuturor normelor privind protectia muncii, protectia consumatorului,
    calitatea produselor si a normelor si legislatiei ce reglementeaza activitatea de
    alimentatie publica.
    - comenzi, meniuri, programe;
    - Recrutarea si formarea noului personal
    

  • august 2009 - februarie 2010

    BUCATAR SEF, HOTEL RAMADA**** BRASOV

    • Brașov, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Turism

    - raportare directa catre Directorul General ;
    - realizarea de rete unice din bucatarie internationala;
    - Organizarea, administrarea, gestionarea si coordonarea intregii activitati din cele
    doua bucatarii ale hotelului (mic dejun, pranz, "tea time", 24 ore room service din menu
    complet pentru cele 4 restaurante si a hotelul de 113 camere/apartamente).
    - Verificarea permanenta a stocurilor, verificarea permanenta a calitatii materiei prime
    (valabilitate, calitate, cantitate, necesar), marcarea datelor privind calitatea /
    valabilitatea produselor.
    - Coordonarea activitatii de aprovizionare, identificarea surselor de aprovizionare cele
    mai competitive si de cea mai buna calitate.
    - Intocmirea necesarului de materie prima.
    - Gestiune, comenzi, inventare.
    - Supravegherea, coordonarea, evaluarea periodica si instruirea permanenta a
    personalului din bucatarie, bar, spalatorie vase.
    - Raportarea rezultatelor si a datelor privind performantele personalului din subordine si
    al bucatariei catre conducerea superioara a unitatii.
    - Meetinguri zilnice cu departamentele cost-control si vanzari ;
    - nunti, botezuri ;
    - cocktail-uri, seri tematice, cine festive ;
    

  • septembrie 2007 - august 2009

    Head Chef, MINT RESTAURANT; Marea Britanie

    • Brașov, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    - raporteaza catre directorul general
    - rapoarte lunare profit si pierdere
    - supervizeaza bucatarii in prepararea tuturor sectiilor bucatariei a la carte
    - supervizarea si instruirea : sous chef, junior sous, cdp, demi chef, commis,
    - instruirea staffului junior in bucatarie
    - comenzi, meniuri, programe in bucatarie
    

  • martie 2006 - septembrie 2007

    Sous Chef, HALL GARTH GOLF AND COUNTRY CLUB HOTEL **** UK

    • Brașov, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Turism

    - raporteaza catre seful de bucatarie
    - comenzi, meniuri, progame in bucatarie
    - banquete, nunti, botezuri
    - supervizeaza bucatarii in prepararea tuturor sectiilor bucatariei a la carte
    - supervizarea si instruirea : junior sous, cdp, demi chef, commis, apprentice
    - instruirea staffului junior in bucatarie
    

  • ianuarie 2004 - februarie 2006

    Chef de partie, CARNIVAL CRUISE LINES; USA

    • Brașov, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Turism

    - raporteaza catre seful de bucatarie, sous chef, junior sous
    - prepara mincare pentru cele trei mese ale zilei (b, l, d) pentru 5000 pax
    - aplica standardul calitatii
    - mentine zona de preparare curata
    - comenzi, meniuri, programe
    

  • august 2002 - noiembrie 2003

    BUCATAR, FADICOM SRL, BUCURESTI

    • Brașov, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    -prepararea pentru sectiile bucatariei calde a la carte
    -prepararea mancarii pentru angajati
    

  • iunie 1999 - iunie 2002

    BUCATAR, EMIL SI FIUL S.R.L - RESTAURANT EMIL

    • Brașov, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    - asista in prepararea mincarurilor
    -banquete, nunti, botezuri
    

Educatie

  • 2003 - 2005

    Liceu / scoala profesionala, Colegiul Tehnic de Constructii si Arhitectura "CHRISTIAN KERTSCH"

    • Brașov, România

Aptitudini

Permis de conducere
  • B

Limbi straine

Engleza
Avansat
Franceza
Mediu
Germana
Mediu
Spaniola
Avansat
Romana
Nativ
25%
  • Last update: 15.09.2011
  • Reference number: 10394

Skills

Driving license
  • B

Foreign languages

English
Advanced
French
Intermediate
German
Intermediate
Spanish
Advanced
Romanian
Native