103957

ospatar la restaurant noblesse

  • România, Ploiești
  • România, Ploiești
  • Romania, Ploiești
  • Romania, Ploiești
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
55%
  • Ultima actualizare: 13.03.2014
  • Numar referinta: 103957

Experienta

  • martie 2010 - iunie 2012

    ospatar, restaurant noblesse

    • Ploiești, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Subordonare sefului de sala si patronului restaurantului.
    Coordonarea activitatii ajutorilor de ospatari (picoli).
    Prezentarea la restaurant in timp util, odihnit si cu tinuta corecta.
    Participrea cu ceilalti colegi la activitatea de pregatire a restaurantului pentru deschidere sau pentru schimbul de ture.
    Verificarea, inainte de inceperea lucrului, curatenia restaurantului precum si a inventarului.
    Executarea aranjarii meselor din restaurant.
    Luarea la cunostinta si memorarea continutului listelor de preparate si bauturi.
    Luarea in primire a raionului de mese repartizat de catre seful de sala.
    Servirea consumatorilor in ordinea sosirii.
    Efectuarea debarasarii obiectelor de inventar si transportarea la oficiu.
    Intocmirea notelor de plata si efectuarea incasarii contravalorii consumatiei.
    Aplicarea regulilor in arta servirii.
    Prezenta permanenta a ancarului, ustensile pentru debusonat, bloc notes pentru comenzi precum si alte obiecte de uz necesare activitatii de ospatar.
    Completarea cunostintelor profesionale.
    Executarea si a altor servicii pe care le ordona sefii ierarhici.

  • iunie 2007 - martie 2010

    ospatar, restaurant giulia

    • Ploiești, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Subordonare sefului de sala si patronului restaurantului.
    Coordonarea activitatii ajutorilor de ospatari (picoli).
    Prezentarea la restaurant in timp util, odihnit si cu tinuta corecta.
    Participrea cu ceilalti colegi la activitatea de pregatire a restaurantului pentru deschidere sau pentru schimbul de ture.
    Verificarea, inainte de inceperea lucrului, curatenia restaurantului precum si a inventarului.
    Executarea aranjarii meselor din restaurant.
    Luarea la cunostinta si memorarea continutului listelor de preparate si bauturi.
    Luarea in primire a raionului de mese repartizat de catre seful de sala.
    Servirea consumatorilor in ordinea sosirii.
    Efectuarea debarasarii obiectelor de inventar si transportarea la oficiu.
    Intocmirea notelor de plata si efectuarea incasarii contravalorii consumatiei.
    Aplicarea regulilor in arta servirii.
    Prezenta permanenta a ancarului, ustensile pentru debusonat, bloc notes pentru comenzi precum si alte obiecte de uz necesare activitatii de ospatar.
    Completarea cunostintelor profesionale.
    Executarea si a altor servicii pe care le ordona sefii ierarhici.

Aptitudini

Permis de conducere
  • B

Limbi straine

Engleza
Mediu
Italiana
Incepator
Portugheza
Incepator
Romana
Nativ
30%
  • Last update: 13.03.2014
  • Reference number: 103957

Skills

Driving license
  • B

Foreign languages

English
Intermediate
Italian
Beginner
Portuguese
Beginner
Romanian
Native