116347

bucatar la Pensiunea Nora Clasic.Timisoara

chef at Pension Nora.Clasic.Timisoara

  • România, Timișoara
  • România, Timișoara
  • Romania, Timișoara
  • Romania, Timișoara
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
85%
  • Ultima actualizare: 21 mar.
  • Numar referinta: 116347

Experienta

  • martie 2014 - Prezent

    bucatar, Pensiunea Nora Clasic.Timisoara

    • Timișoara, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    sa pregateasca meniul;
    sa comande, sa testeze, sa receptioneze si sa depoziteze ingredientele alimentare;
    sa pregateasca mancarea in conformitate cu retetele si formulele date (care includ calcularea cantitatiilor necesare de materiale specifice pentru restaurant;
    pregatirea mai multor feluri de mancare in acelasi timp, in functie si in ordinea comenzilor;
    sa aranjeze si sa decoreze mancarea inainte de a fi servita pe farfurii, boluri, platouri dupa cum cere fiecare fel de mancare preparat.;
    sa pregateasca si sa aranjeze mancarea pentru diete speciale;
    sa coopereze la intretinerea ustensilelor de bucatarie si a echipamentului;
    indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii.
    sa tina cont de perisabilitate, termenul de garantie, de modul in care urmeaza sa fie folosite ingredientele;
    face prelucrarile preliminare gatitului - sorteaza, curata, spala, divizeaza si mai apoi gateste - fierbe, frige, coace, prajeste.

Educatie

  • 2004 - 2008

    Liceu / scoala profesionala, Grup Scolar.Agricol.Oravita

    • Economie Generala
    • «Alt oraș», România

Aptitudini

  • Capacitate de a munci in echipa
  • Putere de organizare si disciplina
  • Flexibilitate si adaptabilitate

Limbi straine

Engleza
Mediu
Spaniola
Incepator
Romana
Nativ
85%
  • Last update: 21 mar.
  • Reference number: 116347

Experience

  • March 2014 - Present

    chef, Pension Nora.Clasic.Timisoara

    • Timișoara, Romania
    • Full time
    • Work domain - Services: Restaurants

    prepare menu;
    to order, to test, to receive and store food ingredients;
    prepare food according to recipes and formulas given (including the calculation of the required amount of materials for the restaurant;
    prepare several dishes at the same time, depending in the order of;
    to arrange and decorate food before being served on plates, bowls, plates as required every dish prepared .;
    prepare and arrange food for special diets;
    to cooperate in the maintenance of kitchen utensils and equipment;
    perform other tasks assigned by superior direct current, according to the immediate needs of the unit.
    take into account the perishable, the warranty term, how the ingredients to be used;
    do preliminary processing of cooking - sort, clean, wash, divide and then cook - cook, roast, bake, fry. ]

Education

  • 2004 - 2008

    Highschool, Grup.Scolar.Agricol> Oravita

    • General economy
    • «Alt oraș», Romania

Skills

  • Ability to work in team
  • Organization skills
  • Flexibility and adaptability

Foreign languages

English
Intermediate
Spanish
Beginner
Romanian
Native