123212

camerista, ajutor de bucatar ospatar la CI CEY SRL

  • România, Timișoara
  • România, Timișoara
  • Romania, Timișoara
  • Romania, Timișoara
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
75%
  • Ultima actualizare: 19.01.2015
  • Numar referinta: 123212

Experienta

  • octombrie 2007 - octombrie 2014

    camerista, ajutor de bucatar ospatar , CI CEY SRL

    • Timișoara, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Hoteluri,Turism

    Ajutor de Bucatar- sarcini
    
    _ curatarea si transarea pestelui sau produselor din carne si depozitarea conform normelor de igiena si conservare
    _ prepararea garniturilor: salate cartofi natur ,cruditati, dresinguri garnituri all vapore etc.
    _ prepararea aperitivelor fie din carne , vegetale , sau peste
    -aranjarea si decorul platoului sau farfuriei
    -am asistat bucatarul in ,realizarea meniului , sau listei cu produsele necesare
    _ am lucrat in procesul de preparatie al pastei proaspete simple sau umplute cu divverse sortimente
    _prepararea deserturilor
    _ reorganizarea bucatariei si mentinerea acesteia in ordine dupa cum prevad normele de igiena
    _ am asistat bucatar cu idatoririle acestuia si preluarea lor in absenta lui
    _ prepararea de sosuri
    _ fierbere a pastei
    _ pregatirea preparatelor la cuptor de tip lasagni
    
    Adepta pentru Micul dejun-Sarcini
    
    pregateam cornuri , paine si produsele de patiserie
    _ preparara diverselor sortimente de biscuiti dulciuri , prajituri
    _ felierea produselor tip: prosciuto crud , prosciutto cotto , salam de toate tipurile , edamer , mozzarela diferite tipuri de
    formagii si brinzeturi rosii castraveti
    - pregatirea bancului pentru mic dejun cu cele necesare ca de exemplu , cereale de mai multe tipuri , marmelate diverse
    sortimente , miere , biscuiti , cornuri umplute si simple paine de diverse tipuri , prajituri diverse sortimente
    iaurturi , unt margarina , sucuri , lapte , cafea , fructe proaspete si feliate si intregi , compoturi etc
    - servirea clientilor
    _ ma asiguram ca totul este in abondanta sa nu lipseasca nimic
    _ dupa inchidere reorganizam mesele si le pregateam pentru prinz
    _reorganizam micul dejun cu inchderea si stocarea in locurile de depozitare
    _ pregateam lista cu cele necesare pentru urmatoarele zile
    -prepararea diverselor omlete la cererea clientului
    _ discutam cu furnizori despre produsele si ofertele disponibile si le transmiteam angajatorului
    
    

Educatie

  • 2000 - 2003

    Colegiu / studii postliceale, CHARLES LAUGIER

    • Craiova, România

Limbi straine

Engleza
Incepator
Italiana
Avansat
Romana
Nativ
25%
  • Last update: 19.01.2015
  • Reference number: 123212

Foreign languages

English
Beginner
Italian
Advanced
Romanian
Native