125231

Barman la Star of Bar

Bartender at Star of Bar

  • România, Filiași
  • România, Filiași
  • Romania, Filiași
  • Romania, Filiași
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
80%
  • Ultima actualizare: 03.03.2015
  • Numar referinta: 125231

Experienta

  • septembrie 2007 - Prezent

    Barman, Star of Bar

    • Filiași, România
    • Full time
    • Domeniu - Muncitori Tehnicieni: Muncitori

    Concentrat și cu standarde înalte în orice moment, cu o atitudine entuziasta dar si ambițios,
    experienta mare in volum,  determinat.De obicei, imi  place să socializeze,sa comunic,si de a  împărtăși experiențele cu alte persoane
    
    Abilitati cheie
    
    • Planificarea, organizarea si coordonarea de evenimente și funcții speciale.
    • Comandarea consumabilelor și facturi prioritizarea.
    • Managementul stocurilor, rotația, reaprovizionare și bilanț.
    • Instruirea personalului și supravegherea activității lor.
    • numerar și manipulare POS.
    • Meniu Actualizarea în funcție de noile tendințe.
    • păstrându statutul de salubritate.
    
    Istoric Carieră
    
    Barman - Barista
     
    Ocean Beach Ibiza
    
    15 mai 2014 - 15 octombrie 2014
    Raportarea la Manager de
    https://www.facebook.com/oceanbeachibiza
    Un bar pe plajă, cu o capacitate de 800 de persoane.
    
    Rezolving plânge și situații dificile.
    Realizari:
    • Preț ofera la băuturi și pachete speciale.
    • Dezvoltarea de noi strategii și de a le puse în aplicare pentru a crește profitul barului
    • spectacol Barman
    
    
    Barman - Barista - Bar Supervisor
    
    SC Chelsea SRL (Oxford Pub Iași)
    Septembrie 2012- aprilie 2014
    Raportarea la Manager de
    https://www.facebook.com/OxfordPub
    Un pub, cu o capacitate de 400 de persoane.
    Responsabilitati:
    Asistarea directorului în supravegherea bar. Mentinerea și supravegherea permanentă
    a barului. Organizari evenimente, concerte si petreceri private pentru
    peste 400 de persoane Dezvoltarea abilitatilor barista și ajutorul noilor veniti. Re-stocare inventar și comunicarea nevoilor Sunt îndeplinite 
    Realizari:
    Responsabil pentru bar, inventarul, curățarea, vânzări,
    păstrarea evidenței.
    
    Barman - Barista
    
    SC ADMIRAL SRL (Club Queens și Queens Caffe Lounge)
    Martie 2010 - mai 2012
    Raportarea la Manager de
    https://www.facebook.com/pages/Queens-Club/365088080236689
    https://www.facebook.com/queens.coffeelounge
    Un café-bar cu o capacitate de 200 de persoane și un club cu o capacitate de 800 de
    persoane.
    2 / 4
    Responsabilitati:
    • Bune abilitati de comunicare, responsabil pentru bar, inventarul, curățarea, vânzările,
    păstrarea evidenței.
    • serviciu de viteză în club și bartending spectacol.
    
    Concentrat și cu standarde înalte în orice moment, cu o atitudine pozitiva  și ambițios,
    experienta de lucru pe volum.
    De obicei Imi place să socializeze, si sa comunic
    Abilitati cheie
    • Planificarea, organizarea si coordonarea de evenimente și funcții speciale.
    • Comandarea consumabilelor și facturi prioritizarea.
    • Managementul stocurilor, rotația, reaprovizionare și bilanț.
    • Instruirea personalului și supravegherea activității lor.
    • numerar și manipulare POS.
    • Meniu Actualizarea în funcție de noile tendințe.
    • păstrându statutul de salubritate.
    
    
    
    Barman și Bar manager
    
    SC Dragon SRL (Club Ring Iasi)
    Septembrie 2009- februarie 2010
    Raportarea la Manager de
    https://www.facebook.com/discoringiasi
    O discotecă, cu o capacitate de 2000 de persoane.
    Responsabilitati:
    Asistarea directorului în supravegherea bar. 
    Organizari evenimente, concerte si petreceri private pentru mai mult de 2000 de persoane. Menținerea si supravegherea permanentă. Armarea și dezarmarea locațiaRezolving plânge și situații dificile.
    Realizari:
    • Bune abilitati de client, responsabil pentru bar, inventarul, curățarea, vânzările,
    
    Barman
    
    SC Imperia SRL, (El Divino Club)
    Septembrie 2007 iunie 2008
    Un club de muzica hip-hop cu o capacitate de 800 de persoane.
    Responsabilitati:
    . Schimbarea butoaie atunci când este necesar.
    Curățare de tevi de bere când  este  necesar 
    Furnizarea de  serviciu de băuturi la standardul după cum se
    menționează în orientările POS
    Realizari:
    • Bune abilitati de client, responsabil pentru bar, inventarul, curățarea, vânzările,
    păstrarea evidenței.
    
    Barman 
    
    Disco Ring Costinesti România
    Iunie - septembrie, 2008-2013 (sezon de vară)
    Raportarea la Manager
    https://www.facebook.com/DiscotecaRing
    O discotecă, cu o capacitate de 4000 de persoane.
    Responsabilitati:
    Serviciu  pe viteză 
    Realizari:
    • Bune abilitati de comunicare , responsabil pentru bar, inventarul, curățarea, vânzările,
    • Fler spectacol.
    
    Education
    
    2005-2009    		
    
    "Gheorghe Asachi" Technical University, Iasi, specialization " Mechanical and        
    Industrial Robots”
    
    
    2001-2005    		Technical College  “Stefan Procopiu”, Iasi 
    		
    		
    Pasiuni
    
    Football, tennis, muzica,pescuitul
    
    
    NU am experienta in domeniul ingineriei.
    

Educatie

  • 2005 - 2009

    Diploma de facultate, "Gheorghe Asachi" Technical University, Iasi, specialization " Mechanical and Industrial Robots”

    • Filiași, România

Limbi straine

Engleza
Mediu
Spaniola
Mediu
Romana
Nativ
80%
  • Last update: 03.03.2015
  • Reference number: 125231

Experience

  • September 2007 - Present

    Bartender, Star of Bar

    • Filiași, Romania
    • Full time
    • Work domain - Technicians: Workers

    Career History
    
    Bartender – Barista
    Ocean Beach Ibiza			
    May 15, 2014 – October 15, 2014
    Reporting to Manager
    https://www.facebook.com/oceanbeachibiza
    A beach bar with a capacity of 800 people.  
    
    Responsibilities:
    Making sure that standards are followed and one of most important is guest satisfaction, that implies dealing with any possible problems may have during their visit in our place. Preparing and servings coffee and other drinks. Maintaining inventory and placing orders. Consulting my par levels. Making sure that all refrigerators are at a god temperature. Cash and POS handling. Maintaining and supervising standing of sanitation. Rezolving complains and difficult situations.
    
    
    Achievements:
    •	Price offers at drinks and special packages.
    •	Developed new strategies and implemented them to increase the profit of the bar
    •	Bartender show
    
    
    
    
    Bartender – Barista – Bar Supervisor
    SC Chelsea SRL ( The Oxford Pub Iasi )			
    September  2012- April  2014
    Reporting to Manager
    https://www.facebook.com/OxfordPub
    A pub with a capacity of 400 people.
    
    Responsibilities:
    Assist the Manager in the supervision of the bar. Mantaining and supervising standing of sanitation.Training new employess and supervising all of them. Updating menu according to new trends. Organizing events ,concerts and private parties for than 400 people Preparing and servings coffee and other drinks. Preparing and serving simple snacks. Developing barista skills and helping train new hires. Maintaining the store environment and equipment. Re-stocking inventory and communicating store needs. Ensuring food safety standards are met. Recommending product and process improvements.
    
    Achievements:
    •	Good customer skills, in charge for the bar, inventory, cleaning, sales, record keeping.
    
    
    Bartender - Barista
    SC ADMIRAL SRL  ( Queen’s Club and Queen’s Caffe Lounge )		
    March, 2010 – May, 2012
    Reporting to Manager
    https://www.facebook.com/pages/Queens-Club/365088080236689
    https://www.facebook.com/queens.coffeelounge
    A cafe bar with a capacity of 200 people and a club with a capacity of 800 people.
    
    Responsibilities:
    Preparing and servings coffee and other drinks. Preparing drinks for bar waiter. Developing barista skills and helping train new hires. Maintaining the store environment and equipment. Re-stocking inventory and communicating store needs. Recommending product and process improvements.
    
    
    Achievements:
    •	Good customer skills, in charge for the bar, inventory, cleaning, sales, record keeping.
    •	Speed service in the club and bartending show.
    
    
    
    Bartender and Bar Manager
    SC Dragon SRL ( Club Ring Iasi )			
    September, 2008- February , 2010
    Reporting to Manager
    https://www.facebook.com/discoringiasi
    A disco with a capacity of 2000 people.  
    
    
    
    Responsibilities:
    Assist the Manager in the supervision of the bar. Making sure that standards are followed and one of most important is guest satisfaction, that implies dealing with any possible problems may have during their visit in our place. Maintaining inventory and placing orders. Consulting my par levels. Making sure that all refrigerators are at a god temperature. Cash and POS handling. Mantaining and supervising standing of sanitation.Training new employess and supervising all of them. Updating menu according to new trends. Organizing events ,concerts and private parties for more than 2000 people. Maintaining and supervising standing of sanitation. Ordering supplies and prioritising bills. Arming and disarming the location. Supervising club security agents. Rezolving complains and difficult situations.
    
    Achievements:
    •	Good customer skills, in charge for the bar, inventory, cleaning, sales, record keeping.
    
    
    
    Bar
    SC Imperia SRL, ( El Divino Club )			
    September, 2007- June, 2008
    Reporting to Bar Manager
    A hip-hop and house music club with a capacity of 800 people.  
    
    Responsibilities:
    Serve guests with drinks as required. Ensure bar and seating area is cleaned after every shift. Change barrels as and when required. Cleaning of beer pipes when required.Thorough clean of bar and stock area on a regular basis. Ensure bar area secured at the end of bar licensing hours. Adhere to all licensing regulations as specified by the licensing laws. Provide the service of drinks to the standard as stated in the SOP guidelines. Comply with current opening and closing shift procedures. Assist with the organisation and delivery of entertainment under the direction of the Activities Co-ordinator. Provide the service of drinks under the current Weights and Measures Act. Assist with the monthly stock take. Any other duties as are within the scope, spirit and purpose of the job, the title of the post and its grading as requested by the line manager or Head of Department/Division. 
    
    Achievements:
    •	Good customer skills, in charge for the bar, inventory, cleaning, sales, record keeping.
    
    
    Bartender
    Disco Ring Costinesti Romania			
    June – September, 2008-2013 ( Summer season )
    Reporting to Manager
    https://www.facebook.com/DiscotecaRing  
    A disco with a capacity of 4000 people.
    
    Responsibilities:
    Speed service and making sure that standards are followed and one of most important is guest satisfaction, that implies dealing with any possible problems may have during their visit in our place. Serving the Bar Waiter. Maintaining inventory and placing orders. Making sure that all refrigerators are at a god temperature. Cash and POS handling. Training new employess and supervising all of them. Maintaining and supervising standing of sanitation. Ordering supplies and prioritising bills. Rezolving complains and difficult situations.
    
    
    Achievements:
    •	Good customer skills, in charge for the bar, inventory, cleaning, sales, record keeping.
    •	Working flair show
    

Education

  • 2005 - 2009

    Bachelor's degree, "Gheorghe Asachi" Technical University, Iasi, specialization " Mechanical and Industrial Robots”

    • Filiași, Romania

Foreign languages

English
Intermediate
Spanish
Intermediate
Romanian
Native