13798

bucatar-sef la Resort Hotel ''Alpin*****", Poiana Brasov

  • România, Brașov
  • România, Brașov
  • Romania, Brașov
  • Romania, Brașov
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
90%
  • Ultima actualizare: 2 iul.
  • Numar referinta: 13798

Experienta

  • noiembrie 2012 - Prezent

    bucatar-sef, Resort Hotel ''Alpin*****", Poiana Brasov

    • Brașov, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Hoteluri,Turism

    Responsabilitati:
     -realizarea tuturor preparatelor culinare
     -gestionarea marfii
     -coordonarea echipei de bucatari aflate in subordine
     -implicarea in introducerea si realizarea de noi preparate culinare alaturi de maestrul bucatar
    

  • martie 2012 - octombrie 2012

    bucatar, Hotel Oasi****, Riva del Garda, Italia

    • Brașov, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Turism

    Responsabilitati:
    -realizarea tuturor preparatelor culinare aflate in meniu
    -colaborarea eficienta cu bucatarul-sef in vederea introducerii de noi preparate in meniu
    

  • aprilie 2011 - septembrie 2011

    bucatar-sef, Hotel Sole e Monti, Quenza, Corsica, Franta

    • Brașov, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Turism

    Responsabilitati: 
    -coordonarea echipei de bucatari
    -realizarea tuturor preparatelor culinare aflate in meniu
    -gestionarea marfii
    

  • noiembrie 2008 - aprilie 2011

    bucatar-sef, Hotel Alpin****, Poiana Brasov, Romania

    • Brașov, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Turism

    Responsabilitati:
     -realizarea tuturor preparatelor culinare
     -gestionarea marfii
     -coordonarea echipei de bucatari aflate in subordine
     -implicarea in introducerea si realizarea de noi preparate culinare alaturi de maestrul bucatar
    

  • martie 2006 - octombrie 2008

    bucatar-sef, Restaurant Bella Napoli, Riva del Garda, Italia

    • Brașov, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Responsabilitati:
     -realizarea tuturor preparatelor aflate in meniu
     -gestionarea si comandarea marfii
     -coordonarea echipei de bucatari  aflata in subordine
     -imbunatatirea meniului in  fiecare sezon cu preparate noi
    

  • iunie 2003 - februarie 2006

    bucatar, Hotel Alpin****, Poiana Brasov, Romania

    • Brașov, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Turism

    Responsabilitati:
     -realizarea preparatelor culinare aflate in meniu
     -colaborarea eficienta cu ceilalti bucatari pentru indeplinirea cu succes a sarcinilor de lucru
    

Educatie

  • 2006 - 2007

    Postdoctorat, SC THRCG SRL

    • București, România
  • 2000 - 2004

    Liceu / scoala profesionala, Colegiul Tehnic "Iosif Silimon"

    • Brașov, România
  • 2000 - 2000

    Postdoctorat, Liceul Economic Brasov

    • Brașov, România

Aptitudini

Permis de conducere
  • B
  • Atitudine pozitiva si optimism
  • Putere de organizare si disciplina
  • Capacitate de negociere si de convingere

•	-capacitate de organizare, eficienta, seriozitate, dinamism
-abilitati de comunicare excelenta cu colegii de munca pentru indeplinirea cu succes a sarcinilor
-capacitate de colaborare excelenta in echipa
-adaptare rapida la un nou loc de munca
-persoana sociabila si comunicativa

Limbi straine

Engleza
Avansat
Franceza
Mediu
Italiana
Avansat
Romana
Nativ
90%
  • Last update: 2 iul.
  • Reference number: 13798

Experience

  • April 2011 - September 2011

    chef, hotel Sole e Monti Quenza, Corsica

    • Brașov, Romania
    • Full time
    • Work domain - Services: Tourism

    -Coordinating the cooks team
    -Preparing of all dishes are in menu 
    - Management and ordering merchandise 
    

  • November 2008 - April 2011

    sous-chef, Hotel Resort Alpin*****, Poiana Brasov, Romania

    • Brașov, Romania
    • Full time
    • Work domain - Services: Tourism

    - Preparing of all dishes
    - Merchandise-management 
    - Coordinating team cooks subordinated 
     -Involvement in the introduction and development of new dishes with the chef 
    
    

  • March 2006 - October 2008

    chef, Restaurant Bella Napoli, Riva del Garda, Italia

    • Brașov, Romania
    • Full time
    • Work domain - Services: Restaurants

      -Preparing all the dishes are in menu 
     -Management and ordering merchandise 
     -Coordinating of subordinate cooks team 
     -Improving menu with new dishes each season
    

  • June 2003 - February 2006

    cook, Hotel Alpin****, Poiana Brasov

    • Brașov, Romania
    • Full time
    • Work domain - Services: Tourism

     
     -Achieving culinary preparations are in menu 
    - Effective collaboration with other cooks, for the successful completion of work tasks 
    
    

Education

  • 2006 - 2007

    Postdoctorate, SC THRCG SRL

    • București, Romania
  • 2000 - 2004

    Highschool, Technical College Iosif Silimon

    • Brașov, Romania
  • 2000 - 2000

    Postdoctorate, Liceul Economic

    • Brașov, Romania

Skills

Driving license
  • B
  • Positive attitude and optimism
  • Organization skills
  • Negotiation skills

Foreign languages

English
Advanced
French
Intermediate
Italian
Advanced
Romanian
Native