139911

cook/chef/cordonator/camp boss la Compania catering Pellegrini /Compania Genesis cateringgroupng.ltd

  • România, Constanța
  • România, Constanța
  • Romania, Constanța
  • Romania, Constanța
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
85%
  • Ultima actualizare: 23.09.2015
  • Numar referinta: 139911

Obiectiv profesional

Experienta mea in domeniul gastronomic a inceput a inceput in anul 1970 dupa ce am terminat si absolvit cursurile timp de 2 ani a scoli profesionale "GSC" Constanta sectia bucatar.In acest timp de 43 de ani, am lucrat in diferite restaurante, pizzarii, din oras. Am navigat pe diferite tipuri de nave din 1976 pana in anul 2000.Am lucrat in catering pentru compania Pellegrini si Genesis in Nigeria si Libya, pentru diferite companii petrol si gaze (Italiene, Franceze,Canadiene etc.), timp de 10 ani. Obiectivul meu, ar fi daca-i posibil sa-mi pot continua activitatea in domeniul care am fost calificat. Va multumesc

  • strainatate, tara
  • Part time
  • Salariul dorit1800 €
  • Domeniile urmariteServicii Restaurante
  • Disponibilitate deplasare in interes de serviciuPana la 50% din program
  • Disponibilitate relocareIn tara si in strainatate

Experienta

  • ianuarie 2002 - ianuarie 2013

    cook/chef/cordonator/camp boss, Compania catering Pellegrini /Compania Genesis cateringgroupng.ltd

    • Port Harcourt, Nigeria
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Am desfasurat activitatea in domeniu catering pe functii ca; cook, chef cook, cordonator si camp boos in diferite campuri si companii, in doua etape incepand din anul 2002 pana in 2006, si 2009 pana 2013, pentru doua companii;Pellegrini si Genesis.Am realizat servicii  pentru 100 si 250 de persoane

Educatie

  • 1968 - 1970

    Liceu / scoala profesionala, Scoala profesionala " GSC "

    • Comert
    • Constanța, România

Limbi straine

Engleza
Mediu
Italiana
Mediu
Rusa
Mediu
Romana
Nativ

Pre-interviu

Cum ti-ai descrie personalitatea?

Muncitor, sicer, dornic de noi experiente,pentru am-i aduce un aport sporit si multumitor pentru cine sant contactat

Care sunt telurile tale in viata?

Continuarea activitati in cadrul gastronomic pentru noi cunostite, si tot odata sa-mi pot ajuta familia

Descrie jobul ideal pentru tine.

cook/pizzer

Care sunt scopurile pe care ti le-ai stabilit in cariera ta?

De a cunoaste noi experiente in cadrul gastronomic.

Esti mai motivat lucrand in echipa sau in mod individual?

Da sant motivat lucrand in echipa

Ce job ti-ar place sa ai peste 5 ani?

Nu mai pot sa-mi schimb meseria dupa 43 de ani in aceiasi bransa.

La actualul sau fostul loc de munca, care au fost/sunt cele mai importante 5 realizari?

De la cook la chef cook, iar de la chef cook, la cordonator servicii catering, ca in final activand ca camp boss.

Ce fel de salariu meriti?

Salariul l-am mentionat mai sus, dar mie imi place intai sa profesez si apoi sa fiu apreciat daca merit sau nu.

Poti lucra dupa termene limita, sub presiune, etc?

Daca totul decurge in liniste, nu cu stres sau jigniri intr-un domeniu curat. poti lucra si dupa termenul limita de lucru.

Care a fost ultima carte pe care ai citit-o?

integrame

25%
  • Last update: 23.09.2015
  • Reference number: 139911

Career goals


                            

  • strainatate, tara
  • Part time
  • Salary wanted1800 €
  • Wanted work domainsServices Restaurants
  • Availability for work related travelUp to 50% of the schedule
  • Willing to relocateIn the country and abroad

Foreign languages

English
Intermediate
Italian
Intermediate
Russian
Intermediate
Romanian
Native