1536

macelar/transator la abator in franta

  • România, Ploiești
  • România, Ploiești
  • Romania, Ploiești
  • Romania, Ploiești
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
50%
  • Ultima actualizare: 21.02.2013
  • Numar referinta: 1536

Experienta

  • aprilie 2011 - Prezent

    macelar/transator, abator in franta

    • Ploiești, România
    • Full time
    • Domeniu - Inginerie: Industrii / Productie

    Activitatea se desfasoara la banda .Piesele
    porc ce vin pe aceasta sunt supuse operatiunilor
    specifice fiecarui post pe care un muncitor
    ocupa( spata-degresat,dezosat;cotlet-degresat/d
    ezosat.piept-dezosat/fasonat etc.)

  • februarie 1986 - noiembrie 2010

    Barman,ospatar,sef de sala, Sc Ciocarlia sa

    • Ploiești, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Hoteluri,Turism

    1.	BARMAN
    2.	SEF DE SALA  RESTAURANT
    3.	OSPATAR PRINCIPAL
    4.	OSPATAR -PRINCIPAL
    5.	OSPATAR
    6.	OSPATAR
    1.	- deservire băuturi alcoolice şi nealcoolice conform reţetarului propriu al unităţii; 
    - politeţe şi profesionalism în servirea clienţilor; 
    - păstrarea igienei şi a curăţeniei la locul de muncă; 
    - dozarea judicioasă a băuturilor servite în conformitate cu reţetarul aprobat;
    - admninistrarea corectă a stocului de băuturi; 
    - înregistrarea vânzărilor; 
    - întocmirea listei de vânzare de peste zi; 
    - întocmirea inventarului ori de câte ori este nevoie în conf. cu legislaţia în vigoare
         2.
    -supravegherea salii de mese din punctul de vedere al aspectului, facilitatilor,curatenieisi igienei; 
                      - supravegherea si coordonarea activitatii ospatarilor, barmanilor si picolilor;
    -mentinerea unor relatii bune de munca intre colegii din toate departamentele  unitatii;
    -programarea si organizarea evenimentelor festive;
    -solutionarea eficienta a tuturor solicitarilor si/sau reclamatiilor clientilor.
             4.    . -coordonarea întregii activităţiI;
                     - optimizarea permanentă a serviciilor  oferite, astfel încât să fie  respectate standardele;                      
                      -monitorizarea cheltuielilor şi respectarea bugetului alocat;
                      -supravegherea activităţii de aprovizionare cu produse alimentare şi nealimentare;
                      -managementul resurselor umane existente;
                      -coordonarea organizării evenimentelor speciale şi festive;
    
    

Aptitudini

Permis de conducere
  • B

Limbi straine

Engleza
Mediu
Franceza
Incepator
Italiana
Mediu
Romana
Nativ
25%
  • Last update: 21.02.2013
  • Reference number: 1536

Skills

Driving license
  • B

Foreign languages

English
Intermediate
French
Beginner
Italian
Intermediate
Romanian
Native