156505

Cofetar-Patiser Şef la Zexe Cofeturi

  • România, București
  • România, București
  • Romania, București
  • Romania, București
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
100%
  • Ultima actualizare: 14 feb.
  • Numar referinta: 156505

Obiectiv profesional

Dezvoltare profesionala

  • Strainatate
  • Full time
  • Salariul dorit1500 €
  • Domeniile urmariteInginerie Agricultura, Servicii Restaurante, Servicii Turism
  • Disponibilitate deplasare in interes de serviciuPana la 100% din program
  • Disponibilitate relocareIn tara si in strainatate

Experienta

  • august 2013 - noiembrie 2015

    Cofetar-Patiser Şef, Zexe Cofeturi

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Conceperea, prepararea şi decorarea produselor de cofetărie şi patiserie artizanală. Gestionarea stocurilor. Păstrarea bunelor relaţii cu clienţii şi furnizorii. Rectrutarea, instruirea şi coordonarea personalului din subordine. Reprezentarea companiei la diverse evenimente.

  • noiembrie 2012 - iulie 2013

    Cofetar-Patiser, Zexe Zahana

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Pregătirea, prepararea şi decorarea deserturilor conform reţetarului.

Educatie

  • 2007 - 2011

    Diploma de facultate, Facultatea de Management, Inginerie Economică şi Dezvoltare Rurală - USAMV Bucureşti

    • Agricultura
    • București, România
  • 2007 - 2011

    Diploma de facultate, Facultatea de Management, Inginerie Economică şi Dezvoltare Rurală - USAMV Bucureşti

    • Agricultura
    • București, România
  • 2003 - 2007

    Liceu / scoala profesionala, Liceul Teoretic Alexandru Ioan Cuza

    • Fizica
    • Ploiești, România

Aptitudini

Permis de conducere
  • B
  • Spirit practic
  • Putere de organizare si disciplina

Creativitate, comunicare eficientă, organizare, eficientizare, capacitatea de a lua decizii rapide în situaţii limită.

Limbi straine

Engleza
Avansat
Germana
Incepator
Romana
Nativ

Distinctii

Certificari
Diplomă de bucătar nivel II
Diplomă de cofetar
Diplomă de patiser
Proiecte
Participarea la Expo Milano 2015 în cadrul pavilionului Cluster Cocoa&Chocolate

Pre-interviu

Cum ti-ai descrie personalitatea?

Veşnic curioasă.

Care sunt telurile tale in viata?

Educatia si acumularea de noi cunostinte. Dezvoltarea personala si profesionala. Largirea cercului profesional - dezvoltarea relatiilor cu alte persoane din domeniu

Descrie jobul ideal pentru tine.

În loc în care raportul dintre ceea ce tu oferi şi ceea ce primeşti să fie unul corect.

Care sunt scopurile pe care ti le-ai stabilit in cariera ta?

Acumularea a cât mai multe cunoştinţe, dezvoltarea relatiilor intraprofesionale şi în final instruirea noilor generaţii de profesionişti din domeniu.

Esti mai motivat lucrand in echipa sau in mod individual?

Ambele situaţii oferă avantaje şi dezavantaje. Depinde foarte mult de activitatea desfăşurată. Mă pot adapta la ambele situaţii, deşi în unele cazuri prefer lucrul individual.

Ce job ti-ar place sa ai peste 5 ani?

Acelaşi job de cofetar sau patiser, doar că practicat la un nivel cât mai înalt.

La actualul sau fostul loc de munca, care au fost/sunt cele mai importante 5 realizari?

Dezvoltarea foarte rapidă. Oportunitatea de a pune în practică toate cunoştinţele teoretice dobândite prin studiu individual. Dobândirea respectului din partea angajatorului. Ocazia de a coordona o echipă şi de a organiza un spaţiu de lucru.

Ce fel de salariu meriti?

Unul direct proporţional cu volumul şi calitatea muncii depuse

Poti lucra dupa termene limita, sub presiune, etc?

În domeniul pe care mi l-am ales, termenul limită şi lucrul sub presiune reprezintă norma, deci da.

Care a fost ultima carte pe care ai citit-o?

Din domeniu: Advancede Bread and Pastry - Michel Suas, iar beletristică: Cu sânge rece de Truman Capote

40%
  • Last update: 14 feb.
  • Reference number: 156505

Career goals


                            

  • Strainatate
  • Full time
  • Salary wanted1500 €
  • Wanted work domainsEngineering Agriculture, Services Restaurants, Services Tourism
  • Availability for work related travelUp to 100% of the schedule
  • Willing to relocateIn the country and abroad

Skills

Driving license
  • B
  • Communication skills
  • Practical spirit
  • Organization skills

Foreign languages

English
Advanced
German
Beginner
Romanian
Native