160124

PATISER CHEF la CARU CU BERE/CENTRUL ISTORIC, BUCURESTI

  • România, București
  • România, București
  • Romania, București
  • Romania, București
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
100%
  • Ultima actualizare: 15 iul.
  • Numar referinta: 160124

Obiectiv profesional

O NOUA PROVOCARE INTR-O TARA STRAINA S-AU IN BUCURESTI LA UN SALARIU ATRACTIV.

  • ANGLIA, IRLANDA, OLANDA
  • Full time
  • Salariul dorit2000 €
  • Domeniile urmariteServicii Hoteluri, Servicii Restaurante
  • Disponibilitate deplasare in interes de serviciuPana la 100% din program
  • Disponibilitate relocareIn tara si in strainatate

Experienta

  • noiembrie 2007 - iunie 2016

    PATISER CHEF, CARU CU BERE/CENTRUL ISTORIC, BUCURESTI

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    URMARIREA FLUXULUI DE PRODUCTIE SI LIVRAREA PRODUSELOR FINITE CATRE CLIENTI IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL , AVAND IN VEDERE FLUXUL MARE.

  • iunie 2004 - septembrie 2007

    BRUTAR/COCATOR, FRENCH BAKERY, BUCURESTI

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    PREPARAREA PRODUSELOR DE PANIFICATIE SI COACEREA
    ACESTORA IN CUPTOARE PE VATRA.

  • decembrie 2002 - noiembrie 2003

    PIZZAR, LA DOLCE VITA RESTAURANT

    • DUBLIN, Irlanda
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Hoteluri,Restaurante,Turism

    PREGATIREA ALUATULUI PREPERAREA SI COACEREA PRODUSULUI URMAND A FI OFERIT CLIENTILOR

  • mai 2001 - noiembrie 2002

    BUCATAR/GESTIONAR, CASINO VICTORIA , BUCURESTI

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Hoteluri,Restaurante,Turism

    TINEREA GESTIUNII SUB CONTROL COMENZILE CATRE
    APROVIZIONARE IN FUCTIE DE MENIURILE EXISTENTE.
    VERICARE AMATERIEI PRIME ATAT CALITATIV CAT SI CANTITATIV DEASEMENEA CONTROLUL PRODUSELOR FINITE CARE URMAU SA AJUNGA PE MASA CLIENTILOR

  • septembrie 1995 - mai 2001

    PATISER/BRUTAR, MAJESTIC TOURISM SA, BUCURESTI

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Hoteluri,Restaurante,Turism

    PREGATIREA PTISERIEI BRUTARIEI SI ARANJAREA BUFETULUI
    PENTRU MICUL DEJUN PRECUM SI LIVREAREA MENIULUI A LA CARTE DIN ZONA RESTAURANTULUI

  • mai 1989 - septembrie 1995

    PATISER, I.T.H.R. BUCURESTI/HOTEL BUCURESTI,

    • București, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Hoteluri,Restaurante,Turism

    LABORATOR DE COFETARIE/PATISERIE IMPARTIT PE SECTII BINE
    DEFINITE

Educatie

  • 1984 - 1987

    Liceu / scoala profesionala, ION NECULCE

    • Matematica
    • București, România

Aptitudini

Permis de conducere
  • B
  • Putere de organizare si disciplina
  • Flexibilitate si adaptabilitate

Limbi straine

Engleza
Mediu
Romana
Nativ

Distinctii

Premii
MANAGER HACCP
40%
  • Last update: 15 iul.
  • Reference number: 160124

Career goals


                            

  • ANGLIA, IRLANDA, OLANDA
  • Full time
  • Salary wanted2000 €
  • Wanted work domainsServices Hotels, Services Restaurants
  • Availability for work related travelUp to 100% of the schedule
  • Willing to relocateIn the country and abroad

Skills

Driving license
  • B
  • Communication skills
  • Organization skills
  • Flexibility and adaptability

Foreign languages

English
Intermediate
Romanian
Native