18402

cook la BROOKHAVEN ENTERPRISES LIMITED 03/2015 - 08/2015 (Italia) NAVA(RHAPSODY)

  • România, Constanța
  • România, Constanța
  • Romania, Constanța
  • Romania, Constanța
Deblocheaza date contact
Traduceri ale CV-ului
100%
  • Ultima actualizare: 15 feb.
  • Numar referinta: 18402

Obiectiv profesional

gasirea unui loc de munca si ridicarea nivelului de pregatire profesionala

  • uk, uk, uk
  • Full time
  • Salariul dorit1500 €
  • Domeniile urmariteServicii Hoteluri, Servicii Restaurante
  • Disponibilitate deplasare in interes de serviciuPana la 100% din program
  • Disponibilitate relocareNumai in strainatate

Experienta

  • martie 2015 - septembrie 2015

    cook, BROOKHAVEN ENTERPRISES LIMITED 03/2015 - 08/2015 (Italia) NAVA(RHAPSODY)

    • napoli, Italia
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Pregatirea produselor brute si finite prin respectarea normleor tehnologice si obtinerea produselor finite la cel mai inalt nivel calitativ, asigurarea controlului calitaii si prospetimii articolelor, a temperaturilor recomandate din spatiile destinate productiei, stocarii si depozitarii produselor, mentinerea ordinii si igienii impuse
    responsabil pt. caliatea mincarii, aspect si prezentare, responsabil pt. utilizarea eficienta a materiilor prime, planific aprovizionarea si controlez cantitatea de materii prime din stocuri, controlez strict respectarea normelor de depozitare si tratare a alimentelor, regulilor de igiena sanitara si siguranta alimentatiei conform HACCP si reguli de siguranta a personalului din bucatarie, stabilesc impreuna cu bucatarul sef meniul

  • septembrie 2014 - februarie 2015

    cook, CARISBROKE SHIPPING 11/2014 – 02/2015 UNITED KINGDOM NAVA (LIJUN C)

    • tilbury, Anglia
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    PregătIrea mâncărurile din reţetar în conformitate cu standardele în vigoare, determinarea necesarului de materii prime de comandat şi  realizarea comenzilor de aprovizionare, debarasează şi asigură curăţenia bucătăriei asigură implementarea şi menţinerea standardelor de păstrare şi depozitare a produselor, semipreparatelor şi preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare

  • septembrie 2012 - ianuarie 2014

    cook, grup servicii petroliere constanta

    • Constanța, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Restaurante

    Pregatirea produselor brute si finite prin respectarea normleor tehnologice si obtinerea produselor finite la cel mai inalt nivel calitativ, asigurarea controlului calitaii si prospetimii articolelor, a temperaturilor recomandate din spatiile destinate productiei, stocarii si depozitarii produselor, mentinerea ordinii si igienii impuse
    Responsabil pt. caliatea mincarii, aspect si prezentare, responsabil pt. utilizarea eficienta a materiilor prime, planific aprovizionarea si controlez cantitatea de materii prime din stocuri, controlez strict respectarea normelor de depozitare si tratare a alimentelor, regulilor de igiena sanitara si siguranta alimentatiei conform HACCP si reguli de siguranta a personalului din bucatarie, stabilesc impreuna cu bucatarul sef meniul

  • iulie 1994 - septembrie 2011

    bucatar, ministerul afacerilor interne

    • Constanța, România
    • Full time
    • Domeniu - Servicii: Hoteluri,Restaurante

    Pregatirea produselor brute si finite prin respectarea normleor tehnologice si obtinerea produselor finite la cel mai inalt nivel calitativ, asigurarea controlului calitaii si prospetimii articolelor, a temperaturilor recomandate din spatiile destinate productiei, stocarii si depozitarii produselor, mentinerea ordinii si igienii impuse
    responsabil pt. caliatea mincarii, aspect si prezentare, responsabil pt. utilizarea eficienta a materiilor prime, planific aprovizionarea si controlez cantitatea de materii prime din stocuri, controlez strict respectarea normelor de depozitare si tratare a alimentelor, regulilor de igiena sanitara si siguranta alimentatiei conform HACCP si reguli de siguranta a personalului din bucatarie, stabilesc impreuna cu bucatarul sef meniul

Educatie

  • 1989 - 1991

    Colegiu / studii postliceale, colegiul mihai eminescu

    • Industrie alimentara
    • Constanța, România
  • 1987 - 1989

    Liceu / scoala profesionala, liceul cooperatist

    • Industrie alimentara
    • Constanța, România

Aptitudini

Permis de conducere
  • BE
  • CE
  • Putere de organizare si disciplina
  • Flexibilitate si adaptabilitate
  • Adaptare rapida la un grup nou

cooperare/creativitate/disciplina/ordine/disciplia/sociabilitate/

Limbi straine

Engleza
Mediu
Romana
Nativ

Pre-interviu

Cum ti-ai descrie personalitatea?

Prea Sincera, orgolioasa, perseverenta, ambitioasa si prea prietenoasa...

Care sunt telurile tale in viata?

. Sa imi formez viitorul,ridicarea nivelului de pregatire profesionala

Descrie jobul ideal pentru tine.

ideal este acela care te satisface din punct de vedere profesional, financiar, social si familial. daca-ti place ceea ce faci nu poti schimba asta.

Care sunt scopurile pe care ti le-ai stabilit in cariera ta?

gasirea unui loc de munca bine platit si asigurarea unei stabilitati pe viitor

Esti mai motivat lucrand in echipa sau in mod individual?

da munca in echipa este benefica si chiar doresc asta

Ce job ti-ar place sa ai peste 5 ani?

bucatar la un restaurant cu prestigiu

La actualul sau fostul loc de munca, care au fost/sunt cele mai importante 5 realizari?

obtinerea unui venit substantial/acumularea de noi cunostinte/cunoastera unor noi experiente/descoerirea unor noi oportunitati

Ce fel de salariu meriti?

un salariu raportat muncii depuse

Poti lucra dupa termene limita, sub presiune, etc?

Da. Foarte simplu, este un mod de viata in aceasta activitate

Care a fost ultima carte pe care ai citit-o?

nu citesc carti sunt cinefil

65%
  • Last update: 15 feb.
  • Reference number: 18402

Career goals


                            

  • uk, uk, uk
  • Full time
  • Salary wanted1500 €
  • Wanted work domainsServices Hotels, Services Restaurants
  • Availability for work related travelUp to 100% of the schedule
  • Willing to relocateOnly abroad

Experience

  • July 1994 - September 2011

    bucatar, M.A.I

    • Constanța, Romania
    • Full time
    • Work domain - Services: Hotels,Restaurants

    Job responsibilities including ensuring standards are applied proper cooking recipes, cooking dishes, cleaning the kitchen, raw materials and supplies necessary for preparation of various recipes culinare.Responsbil the entire kitchen.

Skills

Driving license
  • BE
  • CE
  • Organization skills
  • Flexibility and adaptability
  • Interpersonal skills

Foreign languages

English
Intermediate
Romanian
Native